Dediğim gibi Türk sitelerindeki satıcılar da rus sitelerinden ucuza alıp üstüne kar koyup satıyor. Ucuza rus sitelerinden almak varken Türk satıcılarını kullanmak saçma.Ne yapcan elin rusunugamesatis tan alıyorum ben hep hiç sıkıntı yaşamadım henüz
Doğrudur pek bilgim yok rus siteleri hakkında. Güvenemiyoruz demek kiDediğim gibi Türk sitelerindeki satıcılar da rus sitelerinden ucuza alıp üstüne kar koyup satıyor. Ucuza rus sitelerinden almak varken Türk satıcılarını kullanmak saçma.
ben gamesatışdan 40 tl ye csgo hesabı almıştım 10tl likte övgü boost yaptırmıştım gayet güvenilir ve hoş site ordan alabilirsinCsgo ucuz hesap icin rus siteleri hangileri? gamesatış itemsatış gibi yerlerde ucuza satıyorlar 10-5 yıllık rozeti olanları (25TL), bu konu hakkında bilginiz varmı?
Aynen HaklısınHesap satın alman için rus sitelerini önermem dolandırılsan nereye başvurcaksın riskli iş. Onun yerine dediğin gibi gamesatış, itemsatışdan hesap alabilirsin alırken e postanın verilip verilmiceğini sor
kankam eğer almak istiyorsan gamesatıştan al ben aldım gayet güzel bi şekilde 40tlye hesapAynen Haklısın
Bazı Rus siteleri büyük miktarda dolandırıcılık bile yapıyordostum özellikle rus sitelerinden uzak dur site ismi veremem ama orada bütün steam oyunlar global key olarak vs satılıyor çok ucuza araştırıp bulabilirsin ama yapma derim bence
illa rus sitesinden almasına gerek yok zaten gamesatış uygun işin düşerse sende ordan alabilirsinBazı Rus siteleri büyük miktarda dolandırıcılık bile yapıyor
GameSatış dan genellikle UC alıyorum benilla rus sitesinden almasına gerek yok zaten gamesatış uygun işin düşerse sende ordan alabilirsin
itemsatıs bakabilirsin valorant için istiyorsan valorantsale.ruCsgo ucuz hesap icin rus siteleri hangileri? gamesatış itemsatış gibi yerlerde ucuza satıyorlar 10-5 yıllık rozeti olanları (25TL), bu konu hakkında bilginiz varmı?
bende gamesatıştan 2 yıl önce csgo hesabı almıştım sorunsuz ulaştı pugb mobile oynuyorsan dc PHSkopat#7023 takılırız-rank kasarızGameSatış dan genellikle UC alıyorum ben
Kral sana birşey sorcam ben 50 adet mesaj sayısına ulaştım ama Onaylı Üye Rolü almadım neden acababende gamesatıştan 2 yıl önce csgo hesabı almıştım sorunsuz ulaştı pugb mobile oynuyorsan dc PHSkopat#7023 takılırız-rank kasarız
Uhave risk to get scammWhat are the Russian sites for csgo cheap account? They sell cheaply in places like gamesatış itemsatış Those who have 10-5 year badges (25TL), do you have any information about this iss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?