Buyur Dostum Bu Olmalı :masaüstü görüntüsünün walpaper engine atolyesini atarmısın ?
Hile Hack vs Hack İçin Tasarlanmış zatenGüvenilir demiyorum, güvenilmez de demiyorum. Sbyte kullanın mis gibi trigger+wh işte bu kadar o kadar da kolsuz olup aimi kökleme sen de.
Sbyte hacklere karşı bir yazılım değil kiHile Hack vs Hack İçin Tasarlanmış zaten
Çalışır Durumda DostumKNK OLUR DEMİ CSGO HAZIR BELEŞ KULLANIYIM HİHİHİH
dostum hemen bakıyorum dosyalar mı bozulmuş.reis ben rar indiriyorum ama rar kırık diyor nası yapabilirim
Linklerde sorun yok winrarı kendi sitesinden indirmeyi deneyebilirsinreis ben rar indiriyorum ama rar kırık diyor nası yapabilirim
Dostum Legit Kısmı Pek Güzel Değil Hile Hack Vs Hack İçin Süper Tasarlanmış Lakin Legit Ayarlar İçin Chams Vicible Kısmını Şu Şekilde Ayarlarsan Ve Sadece MAvi Olduğunda Ateş Etmeye Dikkat Edersen Prefire Atmamak İçin Ow Düşmeden Eagle Olabilirsin ( Aim de önemli tabii ama açma işte xd)reis belli olmamak için bir ayar önerirmisin yada bana özelden atarmısın ss leri
O yüzden rage en sevdiğim xd steamwiper unutma tabii kiNice csgo hileleri iyi oluyo ban ye yeni hesap aç
Güncel Dostum.bugün güncelledin mi ona göre girelim vac yemeyelim sonra
O zaman sağlam ellerinle virustotal sonuçlarına da bak zaten Injector olduğu için 2 şekilde virüs göstermesi gayet normal b*ş yapmasağlam bir elden geçirdim ve malesef söylüyorumki içinde trojen var injector da
injector zaten taratınca çok bi şey çıkmıyo hemen hemen temz gibi fakat içinde açılan yani çalışacak olan şeyi açınca injectorun trojen olduğunu görebiliyoruz neyse isteyen kullansın bu benim şahsi olayım sonuçtaO zaman sağlam ellerinle virustotal sonuçlarına da bak zaten Injector olduğu için 2 şekilde virüs göstermesi gayet normal b*ş yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?