Çözüldü CsGo Vac Bansız Hile Yapılabilirmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen Sessizlik İyidir
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
SelamünAleyküm csgoda vacbansız hile yapabilir misin Memory adminleri aim,wall gibi yorumunuzu merak ediyorum

Çözüm
cs:go da vac bansız hile diye bir şey yok. kullandığın hilenin kodlarını güncel tuttuğun sürece hile tespit edilmez. steam hack bölümünde hileler paylaşılıyor. yarın güncel bir hile paylaşırım senin için.
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
vac bansız hile yapılsa bile overwatch den yakalanırsınız csrkpremium + sirswagger hilelerine bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
cs:go da vac bansız hile diye bir şey yok. kullandığın hilenin kodlarını güncel tuttuğun sürece hile tespit edilmez. steam hack bölümünde hileler paylaşılıyor. yarın güncel bir hile paylaşırım senin için.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ha ayrıca şunu da söyleyeyim artık csrk gibi hileleri kullanmayın paralı olsa dahi steam log tutup her türlü ban atıyor. 24 saatlik hileler daha güvenli 3 5 maç atıp çıkıyorum ve ban riski 0 oluyor.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ezfrags a bit smarter bide hooktronic bak hooktronic günde 3-4 kez güncelleniyor 1-2 maçtan sonra 24 saat oyuna girme hileyi bir obfuscate programı ile obfuscate edip ve ntfs32 formatlı usbye atıp ordan çalıştırıp her girdiğinde dosyaya rondom isim verirsen biraz daha riskin azalır

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
ben 7 aydır kullanıyorum hala ban yemedi hesap :D ve bedava :) link istemeyin vermem yapan yapıyor:D

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
A Bit Smarter gibi hileler tavsiye etmiyorum. Ama benimde bildiğim ücretsiz bir hile var. Gerçektende yapan yapıyor. Daha ban yiyeni görmedim bu hileyle alakalı şikayeti olanıda görmedim. Gerçekten sizin araştırmanız sonucunda oluşan şeyler bunlar ;)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
A Bit Smarter gibi hileler tavsiye etmiyorum. Ama benimde bildiğim ücretsiz bir hile var. Gerçektende yapan yapıyor. Daha ban yiyeni görmedim bu hileyle alakalı şikayeti olanıda görmedim. Gerçekten sizin araştırmanız sonucunda oluşan şeyler bunlar ;)
hocam dediklerimden başka hile bilmiyorum 3 ay araştıma yaptım bedava ve bansız bu söyledğin hayal gibi geliyor

Bazen Sessizlik İyidir
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Hacı bizide söyle ne oldugunu bilelim

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Şuan Csgo Fix Güncelleme Bekıyorum elımde güzel hackler var güncelleme gelsin VAC SORUNU ORTADAN Kalcaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...