25 Haz 2019 #21 vkerem81 V Üye Katılım 13 May 2019 Mesajlar 19 Tepki puanı 0 Ödüller 4 Yaş 36 7 HİZMET YILI sabit12358' Alıntı: Geçmiş olsun bir ban daha Genişletmek için tıklayın ... Peki banlanmamak için anlamak gerekiyor ki kullanmamak gerek CS de hile cidden engelleniyor bunu anlamış olduk peki VAC kaldırma için hiç bir seçenek bir şans yok mu Post automatically merged: 25 Haz 2019 fight4fredomm' Alıntı: yo hesabım halen vac yemedi kullanıyorum Genişletmek için tıklayın ... nasıl ben sadece ESP açtım halde ban yedim Aim bile açmadım siz nasıl yemiyorsunuz var mı taktik yada seçkin hesap diye mi direk overwatch ban yedim
sabit12358' Alıntı: Geçmiş olsun bir ban daha Genişletmek için tıklayın ... Peki banlanmamak için anlamak gerekiyor ki kullanmamak gerek CS de hile cidden engelleniyor bunu anlamış olduk peki VAC kaldırma için hiç bir seçenek bir şans yok mu Post automatically merged: 25 Haz 2019 fight4fredomm' Alıntı: yo hesabım halen vac yemedi kullanıyorum Genişletmek için tıklayın ... nasıl ben sadece ESP açtım halde ban yedim Aim bile açmadım siz nasıl yemiyorsunuz var mı taktik yada seçkin hesap diye mi direk overwatch ban yedim
27 Haz 2019 #22 hilecim78 H Üye Katılım 7 May 2019 Mesajlar 12 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 32 7 HİZMET YILI mh hilesi csgo da 1 maçta ban yediriyo