- Yasaklandı
Banlı Üye
CS GO Wall Hack
Merhaba forumun kadim üyeleri, bu konuda size CS GO Wall Hack kodunu anlatacağım.
En ünlü Youtuberlardan tutun, arkadaşları tarafından bile tanımayan Youtube Kanallarına kadar birçok kanal "CS GO Wall Hack Kodu ile arkadaşımı trolledim" tarzı videolar yayınlamıştır. İşte şimdi size o koddan bahsedeceğim. Başlıkta görüp hile sanmayın bu bir CS GO kodudur, hile değildir.
CS GO Wall Hack kodu ne işe yarar ?
Arkadaşlarınızla aim kasmak için oyuna girdiğinizde, arkadaşınızı trollemek için kullanabileceğiniz güzel bir kodtur veya like almak için Youtube kanalına komik olan bir video çekmenizde yardımcı olur.
Peki CS GO Wall Hack kodu nasıl yazılır ?
Steam hesabını açıp CS GO'ya giriş yapıyoruz.
Sonra Oyun Bul kısmına girip Atölye'ye tıklıyoruz.
Oyuna girip sv_cheats 1 yazıyoruz konsola.
r_drawothermodels 2 sonra bu kodu girip aktif ediyoruz.
CS GO Wall Hack kodu nasıl kapatılır?
CS GO Wall Hack kodunu, konsol'a r_drawothermodels 1 yazarak kapatabilirsiniz.
CS GO Wall Hack kodunun yararı nedir?
Size pek fazla yararı olacağını düşünmüyorum. Eğer arkadaşlarınızı güzel trollerseniz yüzünüzde bir gülücük oluşur tabii ki.
Fakat şöyle bir yararı var, bu kod ile aim geliştirebilirsiniz yararlı bir kod aslında. Arkadaşınız ve siz bu kodu kullanarak aynı anda oynayarak aim geliştirmeye çalışırsınız.
CS GO Wall Hack sunucularda kullanılabilir mi?
Arkadaşlar Atölye Özel Maçları hariç hiçbir sunucuda çalışmaz.
Zararı var mı?
Hayır arkadaşlar hiçbir zararı yoktur. Tamamen eğlence amaçlı bir kodtur. Sadece arkadaş trollersiniz ve aim kasarsınız.
Merhaba forumun kadim üyeleri, bu konuda size CS GO Wall Hack kodunu anlatacağım.
En ünlü Youtuberlardan tutun, arkadaşları tarafından bile tanımayan Youtube Kanallarına kadar birçok kanal "CS GO Wall Hack Kodu ile arkadaşımı trolledim" tarzı videolar yayınlamıştır. İşte şimdi size o koddan bahsedeceğim. Başlıkta görüp hile sanmayın bu bir CS GO kodudur, hile değildir.
CS GO Wall Hack kodu ne işe yarar ?
Arkadaşlarınızla aim kasmak için oyuna girdiğinizde, arkadaşınızı trollemek için kullanabileceğiniz güzel bir kodtur veya like almak için Youtube kanalına komik olan bir video çekmenizde yardımcı olur.
Peki CS GO Wall Hack kodu nasıl yazılır ?
Steam hesabını açıp CS GO'ya giriş yapıyoruz.
Sonra Oyun Bul kısmına girip Atölye'ye tıklıyoruz.
Oyuna girip sv_cheats 1 yazıyoruz konsola.
r_drawothermodels 2 sonra bu kodu girip aktif ediyoruz.
CS GO Wall Hack kodu nasıl kapatılır?
CS GO Wall Hack kodunu, konsol'a r_drawothermodels 1 yazarak kapatabilirsiniz.
CS GO Wall Hack kodunun yararı nedir?
Size pek fazla yararı olacağını düşünmüyorum. Eğer arkadaşlarınızı güzel trollerseniz yüzünüzde bir gülücük oluşur tabii ki.
Fakat şöyle bir yararı var, bu kod ile aim geliştirebilirsiniz yararlı bir kod aslında. Arkadaşınız ve siz bu kodu kullanarak aynı anda oynayarak aim geliştirmeye çalışırsınız.
CS GO Wall Hack sunucularda kullanılabilir mi?
Arkadaşlar Atölye Özel Maçları hariç hiçbir sunucuda çalışmaz.
Zararı var mı?
Hayır arkadaşlar hiçbir zararı yoktur. Tamamen eğlence amaçlı bir kodtur. Sadece arkadaş trollersiniz ve aim kasarsınız.
Son düzenleme: