Uzman Üye
Hocam denedim maalesef olmuyor o şekilde yaoyun içinde arkadaş koduyla (steam değil) ekleyebiliyorsun diye biliyorum
Anladım hocam teşekkür ederimEskiden oyun içi arkadaşlık koduyla davet atabiliyordun ama ne yazıkki kaldırıldı. Arkadaşın veya senin 5 dolar atmadan birbirinizi eklemeniz imkansız.
Eskiden steam>arkadaşlar>bir arkadaş ekleHocam denedim maalesef olmuyor o şekilde ya
Anladım hocam teşekkür ederim
Denedim hocam maalesef olmuyor yaEskiden steam>arkadaşlar>bir arkadaş ekle
sayfasındaki hızlı davet linkiyle bedava ekleyebilmiştim bi dene istersen
Eskidenmiş reis ya çözüm bulamadık halacsgo da oyun ici lobi daveti gondermek icin bir kodunuz bulunuyordu ordan lobi daveti atabilirsin ama cs2yi bilmiyorum varmi onun dısında arkadas eklemek icin steame 5 dolar yatırman lazım
Xnslakdha tamam reis teşekkür ederimİkinizden biri paraya kıyın 5 dolar yatırın birinizin hesabına yatırdığınız hesaptan diğer hesaba arkadaşlık isteği atılıyor harici bir yolu yok diye biliyorum.
Ayrıca 5 dolar 150 liraya fln tekabül ediyor 75-75 çıkın olum işte bi öğün tavuk dürüm yemeyip.)
Aynen öyleymiş öğrenmiş oldumPara yatırılmadan malesef evlenmiyor en min birinizin 5+ yatırmış olması lazım
kanka steamden eklemek için 5 dolar istiyor hasta mısınsteamden ekleyerek
o olay kaldırıldı kankaoyun içinde arkadaş koduyla (steam değil) ekleyebiliyorsun diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?