Csgo'da bedava skin kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hayırlı geceler arkadaşlar.Csgo'da bedava skin kazanmak isteyenler için link koyamıyorum ama site ismini yazacağım.Umarım buda yasak değildir.Site ismi csgolive siteye girip referans koduna "phantos00" yazarsanız 1 adet skin kasası açma hakkınız olacaktır.Çıkan itemi satıp veya trade isteyip envanterinize ekleyebilirsiniz.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sadece kendi referans kodunu vermişsin senin altından üye olursak kazancın olacak bizi sazanmı sandın sen ? bedava skin olsa bile en fazla 1 2 TL lik skin bile zor gelir o kasalardan takas banı ile 2 TL için adamı hasta etmeyin

Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
referans kodu ile skin sitelerine gir.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Failed to claim affiliate code (You have exceeded the rate limit of 1 per 60 seconds for this endpoint. Please wait a little and try again.) diyor

Son düzenleme:
DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Sadece kendi referans kodunu vermişsin senin altından üye olursak kazancın olacak bizi sazanmı sandın sen ? bedava skin olsa bile en fazla 1 2 TL lik skin bile zor gelir o kasalardan takas banı ile 2 TL için adamı hasta etmeyin
Zeka denen şey bu adamlarda var ban yiyebilirsin konunu değiştir 2 tl için konu açma k.k bilgisi ver 2 tl atim istiyosan

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Böyle insanlara hayranım, bedava skin he :D 0.20 dolar :D tabi depozit işleri de vardır onuda çekemeyecen büyük ihtimal :D

Üye
8 HİZMET YILI
Uğraşmayın boşuna en az 2-3 ay sonra alırsınız hiç para yatırmadan :D oda 2-3 tl lik skin

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Deposit olduğunu bilmiyordum sitede ve kendimi yanlış yansıttığım için kimse kusura bakmasın : ).Ayriyetten sitede her 24 saate bir ücretsiz kasa açıyorsun 1-3 dolar arası kazancı var.Neyse konu kilitlensin.

Üye
8 HİZMET YILI
Deposit olduğunu bilmiyordum sitede ve kendimi yanlış yansıttığım için kimse kusura bakmasın : ).Ayriyetten sitede her 24 saate bir ücretsiz kasa açıyorsun 1-3 dolar arası kazancı var.Neyse konu kilitlensin.

Yanlışın var dostum 24 saate bir kasa açıyorsun ama verdiği 5 cent bile değil 1-3 dolar verse zengin olmuştuk mağlum dolar fırladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...