CS'GO'da çok fazla kicklendiğimden dolayı 24 saat beklemek zorunda kalıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Evet, arkadaşlar hile kullanmıyorum, ve CSGO'yu uzun bir süredir oynuyorum toplamda 15.000 Saate yakın saatim vardır. Bu günlerde yeniden başladım veya bir haftada çalışıp azda olsa aimimi yakalayabildim fakat neredeyse her maç bakın neredeyse karşı takıma one tap, veya güzel bir hs attığımda sürekli hile diyorlar ve ağlamaya başlıyorlar sonlara doğruda mevlana falan açıyorlar, ve full hile dolu dahademinde deagle ile 3 hs atıp takımıma eli aldırdım diye karşı takımdaki rus bir kekonun xaxaxaxa yazmasıyla beni takımdan attılar ben anlamadım bu işten cidden bu rusların Allah belasını versin ya ağız tadıyla ben oyun oynayamıyorum deli olucam ya bu duruma karşı ne yapmam gerekiyor? sürekli aynı, şey ya hile diyip hile açıyorlar ya kick yiyorum arkadaşlar, ve üstelik bu sefer 77 tl verip prime almayayım 21 level kasayım dedim fakat zaten her oyun hilenin kralı dolu.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
csgo hilelere bi çözüm bulamıyor maleseef primesiz oyunun zevki olmuyor oyun beleş olduktan sonra hile açmayan kalmadı nerdeyse

★βεşικтαşৡۣۨۨçαяşı★
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
CS:GO'da hile diyen kişiler bi tarafa hile olanlar bi tarafa hiç bitmeyecekler,yapacak birşey görünmüyor maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
5 pre girmeyi dene kanka cs ortamı çok leş

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
go team dont play solo

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
csgo zehirlidir, iyi oynadığın için seni kovarlar ve eğer kötü oynarsan sadece sana şans dileyebilirim hahaha

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Geçenlerde ben de prime olmadan deneyeyim dedim. Takım, oyun hile dolu zaten onu anlatmama gerek yok ama işin komik tarafı öyle bir hale gelmişti ki hile olmayanı ayıplıyorlardı Çocuğa dedik niye hile kullanıyorsun; en fazla yeni hesap açar oynarım bir şey değişmez, 1,5 yıldır hileyle oynuyorum zaten dedi. Öyle bir raddeye gelmiş ki artık hile yapmazsan suçlu oluyorsun. Son olarak da şun eklemek istiyorum; dostlarım ben hileye o kadar da karşı biri değilim ama hile yapmanın da bir dozu dozajı olur, gidip de her şeyi açıp ful artı ful brutal oynamakla ne keyif alınıyor hiç anlamıyorum.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
arkadaşlarınla girmiyosan artık csgo oynanmaz hale geldi, hileleri geçtim sürekli birbirlerini trolleyen çocuklarla dolmuş

Üye
5 HİZMET YILI
lobilere gidip 5 kişi oynarsan kicklenme şansın %25 lere iner

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
CS'GO'nun artık oynanabilir bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Hileleri, Rusları, bizim trolleyen Türkler olsun oyun tam anlamıyla ne yazıkki cıvıttı. R.I.P 2012/2019. O oyun benim için 2019'da bitti.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
After csgo release as free games, many cheater can do what ever he want. Just for the tips:

1. Dont play solo. Play with your team.
2. Play with full team of Prime status. Probally found hacker:10%

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
15bin saat maşallah diyecem de benim lol de o kadar vardır

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
malesef çöüzüm yok gibi görünüyor şuan

Üye
5 HİZMET YILI
Just quit that trash game there are a lot better games out there

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
CS:GO'nun Hilesi bitmez tüm premiumsuz hesaplar hile açıyor adamın iki tane hesabı var bire premium diğeri preli adam premiumsuza bir giriyor her taraf hile yani buna bir çözüm bulanacagını zannetmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...