Klasik bir sabah girdim oyuna ilk maçımda kendi takımımda 2 hacker vardı. Adam belli etti 2side maç ortası ban yedi.
Bir saat sonra tekrar girdim 1 maç tüm takım ve karşı takım HvH yapıyor. Ortam kaos ortamı. Prime hesap bu arada.
Trust factorumu yükseltmem lazım bunu nasıl yapabilirim?
hocam evet yükseltmeniz lazım mümkün olduğunca övgü almaya bakın veya oyun içinde adamlardan isteyin veya arkadaşınızla hergün 1 maç girin övgü versin size böyle bir kaç günde halledebilirsiniz.
Not: Bence steam profiline yapılan +rep ler işe yarıyor bunuda göz önünde bulunduruyorum ben
-Saat kas.
-Skin al.Ucuz skinlerde olur genellikle arttırıyor diye biliyorum.
-Övgü iste takım arkadaşlarından.
-Çok fazla chat yapma küfür felan etme.Rapor yiyince güven faktörün düşer.
-Birde önüne gelen adamı reportlama hile olduğuna emin değilsen.
-Çok fazla headshot oranın varsa her gün oyuna girme
-Hesabına telefon numarası ekle
-item alıp satabilirsin döngüye sokarsan yani loopa sokarsan ucuzdan alıp normal fiyatına satarak hesabın değerini arttırabilirsin ki ben öyle yaptım
-herkesle oyun girme (lobi'lerden bahsediyorum)
-overwatch yapabiliyorsan yap
-yoldaşta derank yapabilirsin
dostum mümkünse kendi arkadaşlarınla oyna diğer oyuncular cidden kanser seni bile reportluyorlar gereksiz report atma daha da düşer güven faktörün report yememeye çalış arkadaşlarından övgü al steam levelini yükselt steamden oyun satın al diğer oyunlardan ban yememeye çalış iyi forumlar
Övgü boost siteleri ve satışları var sunucularına girip övgü atıyorlar ama ücretli. Mesela 100-100-100 toplam 300 övgü 3 5 tl bir şey idi ciddi derece de faktörün yükselir. Hesabına para at toplam 1 2 tl lik skin al 0.10 kuruştan 10 tane skin alabilirsin mesela. Arkadaş ekle. bunlar da yükseltir.