Uzman Üye
helyın die birisi var youtube adresinde orada aimi ni nasıl geliştirebileceğin reflexlerini nasıl geliştirip nasıl daha fazla kill sayısına ulaşabileceğine dair videosu var belki o video sanaa yardımcı olacaktır istersen bir göz atBeyler cs de momentlarım falan ortalama denilebilecek bir düzeyde keksiz kartalım cs de ama valo oynayayım diyorum abi 10 kişi zor vuruyorum neden böyle bu oyuna nasıl alışabilirim yüksek elolardan taktikler verebilecek olanlar var mı
günde 10-15 olum savası oyna gelisirsinBeyler cs de momentlarım falan ortalama denilebilecek bir düzeyde keksiz kartalım cs de ama valo oynayayım diyorum abi 10 kişi zor vuruyorum neden böyle bu oyuna nasıl alışabilirim yüksek elolardan taktikler verebilecek olanlar var mı
hassasiyet ve oyunun 3d görselleriyle alakalıBeyler cs de momentlarım falan ortalama denilebilecek bir düzeyde keksiz kartalım cs de ama valo oynayayım diyorum abi 10 kişi zor vuruyorum neden böyle bu oyuna nasıl alışabilirim yüksek elolardan taktikler verebilecek olanlar var mı
Senin gibi nasıl olabilirim hocam bize biraz feyz ver senin gibi olmak istiyorum lütfenSenin adına sevindim dostum, bir gün dünyanın en iyisi olabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?