CSGO'dan Valorant'a geçtim fakat az vuruyorum, neler yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Beyler cs de momentlarım falan ortalama denilebilecek bir düzeyde keksiz kartalım cs de ama valo oynayayım diyorum abi 10 kişi zor vuruyorum neden böyle bu oyuna nasıl alışabilirim yüksek elolardan taktikler verebilecek olanlar var mı

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
helyın die birisi var youtube adresinde orada aimi ni nasıl geliştirebileceğin reflexlerini nasıl geliştirip nasıl daha fazla kill sayısına ulaşabileceğine dair videosu var belki o video sanaa yardımcı olacaktır istersen bir göz at

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
günde 10-15 olum savası oyna gelisirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Poligonda az takıl kral istiyorsan aimini geliştirmeye çalış

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Valoda En Çok Yetenekleri İyi Kullanman Lazım Her Karakterin Kendine Ait Özellikleri entry smok şifacı gözcü entry alırsan daha çok adam vurabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
valo tam olarak aime dayali bir oyun degil oynadigin karaktere bagli olarak skill kullanimi fazla onemli, eger yeni basladiysan ve karakter bilmiyorsan phoenix almani oneririm en basit karakterlerden biri zamanla gelisirsin karakter havuzunu genisleterek

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ateş etme mekaniğine alıştın mı halledersin. Spray diye bir şey yok. Sil zihninden. Sadece tık tık var. 1 tane karakter seç sadece onunla oyna pratik yap elin alışsın bu kadar. Artık iyi bir oyuncusun

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
yürüyerek 10km gidiyorum koşarsam 2km gidebiliyorum gibi bir şey bu benzer bir yanı var mı sence ikisi de farklı oyun poligonda cs antrenmanı yapar gibi geç botları vur tek tek gelişirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
recoil kontrol yani sekme kontrolünü geliştirmen lazım 2 oyunun mekanikleri çok farklı

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
cs de pat pat vuruyodum valoda skil atıyon adam bomba atıyo sapıtıyom elim ayağım boşalıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aynı sorunu ben de yaşıyorum, poligondaki sabit botları vurarak gelişemezsin.Benim denemediğim şey kalmadı(aimlab,ark arkaya 10-15 ölüm oyunu vs vs ).Elom gümüş ve karşıya ya hile geliyor(özellikle trigger hilesi) ya da smurf.Oyundaki spray rezalet o yüzden spray atmaya çalışma vandal ile, tek tek sıkmaya çalış kafaya doğru.Zaten tek tek sıkarken kafaya kaçırdığın zaman karşındaki adam seni %99 vuruyor.FPS oyunuda yüksek elolara ulaşmak istiyosan sistemin iyi olacak en az 144 hz bi monitör lazım çünkü sana da denk gelmiştir adamlar koşarak vuruyor ya da sen adamı gördüğün gibi ölüyosundur.Youtube daki videolar geçicidir;İzlersin uygularsın geçici bi oynayış olur, zamanla kendi oynayışına dönersin.Oyun o kadar boktanki cross adamın kafasında olmasına rağmen body gidebiliyor, oyun hem aime dayalı hem değil.35 Level oldum hala çözemedim bu aptal oyunu.Ama çözdüğüm tek şey haritaları ezberlemen gerekiyor; Yürürken karşında duvar var diyelim, crossu koyduğun yer duvarın bitimindeki adamın tam kafasına denk gelmeli ki sürekli adam aynı yerde olmayabiliyor.Oyunu çok oynarsan kafayı yersin benden sana tavsiye,ben gümüşüm ama gümüşü hakettiğimi hiç düşünmüyorum benim elom bronz yada demir.Ve YT'da bir videoya denk geldim eleman trigger hilesi kullanıyor.Kullandığı hesap bol skinli immo elo ve banlatmadığını söylüyor, vanguardın kaynak kodlarını indirip incelemiş. Hilenin oyuna bir şey yapmadığını söylüyor,sadece karşıdaki karakterlerin bir dış rengi oluyor onu mor yapıyordu gerisini trigger hallediyordu.Video kalkmış olsaydı atardım linkini.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hassasiyet ve oyunun 3d görselleriyle alakalı

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Poligonda 10 dk takıl 2-3 ölüm kalım at farkını belli eder ama mekanizmalar çok farklı

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aynısı bende de oldu. Oyuna alışman lazım. Poligonda atış yaparak kendini geliştir. Hellian yt kanalından bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
cs daha çok aime bağlı oyun valorantta bi tık skill kullanımı ön plana çıkıyor

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Teknik olarak oynadığınız her iki oyunda FPS oyunu ve birbirinden farklı şeyler içermektedirler. Nasıl CSGO'ya saatlerinizi verip aiminizi oyun bilginizi, harita bilginizi geliştirdiyseniz Valorant içinde ajan bilginizi, aiminizi ve harita bilginizi zamanla geliştireceksinizdir. Bu konuya yönelik YouTube üzerinde birçok kaliteli içerik (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
) bulunmaktadır. İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
poligonda takılabilirsin bir süre veya steam üzerinden " aim lab" ı deneyebilirsin yardımcı olurr vandal ile tek tek sık başlarda

Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bende senin gibiydim Aim Lab indirdim steam'den1 haftada toparlıyorsun + olarak valoda dereceliden önce ölüm maçı gir 2 - 3 el ısın aynı spor gibi ısınmadan hareketleri yaparsan sakatlanırsın yada hs yersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...