CSGO'dan Valorant'a geçtim fakat az vuruyorum, neler yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hellion Valorant vardı youtube de o çok güzel eğitimler çekiyor nasıl aim geliştirilir bilmen gerek ince bilgiler gibi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yeni başlamışsın illaki alışman biraz zaman alır spreyden çok cs taktiği ak oynarsan biraz daha iyi olur gibi

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka yüksek elo değilim ama insan gibi oynamıcaksın bu oyunu bıçakla karşı baseye koşup adamların arkasına geçince sihftleyip spray atıcaksın bazen 1 bazen 3 kişi vuuyon bazende hiç ama mutlaka oluyo bu taktik 2 kere el kazandırdım bu taktikle öyle diyim baya iyi. elin kolun varsa bunu yap bence zaten cs go da kartalım diyosun bide vandalda filan tektek sık spray ile çok uğraşma çok saçma sekiyo

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ctrl basmayı bırakmalısın

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yüksek eloda aim önemli fakat gerçekten çok düşük elodaysan ilk önce aime ağırlık vermek yerine oyun zekanı geliştirmeye bak derim nerde ne yapıcağını bilmen aiminden daha önemlidir ytde bir radiant nasıl düşünür videolarını izleyip oyun bilgisi alabilirsin sonrasında aimde geliştirilir

Banlı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Steam aim lab kullanabilirsin valorant ozel ayarları girerek

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
CS'nin aksine, valorant birçok özelliğe sahip olduğunuz bir oyundur, çünkü her karakterin bir işlevi vardır, sadece daha iyi tadını çıkarın.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam eğer tamamen valoya geçmeyi düşünüyorsanız direkt csgoyu silin çünkü sprayleri çok farklı kafanız karisabilir

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bunun sebebi sprayların çok farklı olması aynısını bende yaşıyorum artık oynaya oynaya düzelicek

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ben de aynı şekil senin gibi csden valoya geçtim, aim konusunu biraz biliyoruz fakat zamanla el ısınıyor, hiç cs oynamamış birine göre daha iyi olduğudnan emin ol, çok fazla daha görmeden one tab atan oyuncu var orasını bilemem. Zamanla istikrarla gelişirsin, sesini dpi'ını iyi ayarla yeniysen sonrası kolay.

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
First of all swt your sensitivity according to cs ..you ca google how to convert sens from cs toval
Post automatically merged:

Then try to play one agent.. andteam work is very imp in valornat

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
CS den alışkanlık olmuş istemsizce body sprey yapıyorum valoda anladığım kadarıyla olaylar biraz daha one tap ilerliyo ama istemsizce croosum adamın kafasında olsa bile ben kafadan vuramıcakmışım gibi body spray atıyorum adam geliyo vandalla one tap atıyo yoluna devam ediyo
Post automatically merged:

CS'nin aksine, valorant birçok özelliğe sahip olduğunuz bir oyundur, çünkü her karakterin bir işlevi vardır, sadece daha iyi tadını çıkarın.
Beceremediğim için ve solo girdiğim için bi noktadan sonra saçımı başımı yolarken buluyorum kendimi

Son düzenleme:
𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
MM falan at spray training yap skilleri nasıl kullanacağını öğren kendini geliştirmeye çalış kısacası

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
dostum ilk olarak sens converter sitesine git cs deski sens ayarını valoya geçir.
sonra şuna laışmaya çalış cs daha hareketli ve karakterimin bir ağırlığı yok ma valorantta var (yani artık düşmanları gördüğüm zaman durmam gerekiyor)
oyun daha keskin (128 tick sunucular yüzünden) o sebeple her ne silah oynuyorsan oyna tam kafyı ortalayacak şekilde vuruşlar yapmaya özen göster
geri kalan iş oyunda bol bol pratik ve tecrübeye bakıyor aslında

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Çok doyurucu bi cevaptı sens olayını bilmiyorum teşekkürler faydalı bilgiler için

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kanka hiç bir şey önemli değil mantık basit İYİ OLMAK İSTİYORSAN sadece aim deil TECRÜBE LAZIM OYUNU OYNA GELİŞİRSİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...