Merhaba arkadaşlar, bilgisi olanlardan küçük bir yardım almak istedim, wolfteamda hile yapmakda yeni olduğum için bilgim fazla değil (anticheata gelirse daha önce kernel mode driverli oyunlarda hile yapmışlığım var, genelde BattleEye ile fazla kapıştım. Zaten bu oyunda çok uğraştırıcı birşey yok.)
Bildiğimiz gibi oyunda kullandığımız pointer adresleri genelde cshXXXX.tmp dosyasında sakllı, .tmp(temporary) dosyası olduğu için her oyun kapanıp açıldığında yeni bir .tmp dosyası geliyor ve oyun bu .tmp dosyasını kullanıyor.
Sorum şu ki, bu oyun için ilk memory-based hilemde pointerleri tmp dosyasından almam gerekli, en azından öyle olduğunu düşünüyorum. Oyunun hangi .tmp dosyasını kullandığını nasıl anlayabilirim? Elbette spoonfeed istemiyorum ama bunun bir çözümü olmalı. IDA da açıp acaba bu pointerlerin de geldiği bir yer var mı diye bakmak istedim ama şansım iyi gitmedi sanırsam. Bilgisi olan cevap verirse sevinirim.
Küçük bir not, yardım edeceğini hiç sanmıyorum fakat hilelerimde C++ dilini kullanıyorum.