Uzman Üye
Ufak örnek verirmisin kusura bakma hazıra konmak amacım hazıra konmak değil aslında ben PHP ile ilgileniyorum tasarımı istediğim gibi yaptıktan sonra veri çekme gibi işlemler yapacam CSS hakkında çok fazla bilgim yok.@media and screen aç bir tane buton için tanımladığın classı burada tekrar tanımla sadece display:none; ekle
aslında media screen and diye aratsan çok fazla örnek bulabilrsin buradan bu şekilde anlatmak açıklayıcı olmayabilir.Ufak örnek verirmisin kusura bakma hazıra konmak amacım hazıra konmak değil aslında ben PHP ile ilgileniyorum tasarımı istediğim gibi yaptıktan sonra veri çekme gibi işlemler yapacam CSS hakkında çok fazla bilgim yok.
Çok teşekkür ederim araştırıyorum şimdi konu kilitlenebilir.aslında media screen and diye aratsan çok fazla örnek bulabilrsin buradan bu şekilde anlatmak açıklayıcı olmayabilir.
@media screen and (max-width:720px){
.btn-class{
display:none;
}
} böyle birşey yapcaksın
rica ederim iyi çalışmalarÇok teşekkür ederim araştırıyorum şimdi konu kilitlenebilir.
Yapmak istediğimi arkadaşın yardımıyla yapmayı başardım ama şimdide geçmişi temizlesemde css yüklenmiyortablet ve telefon gibi olucak diyolar ama
Bir web sayfasındayken CTRL + F5 yaparsan eğer kaynak sunucudan dosyayı yeniden yükle anlamına gelir. Cache veya çerez silmene gerek yokYapmak istediğimi arkadaşın yardımıyla yapmayı başardım ama şimdide geçmişi temizlesemde css yüklenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?