- Yasaklandı
-
kaldırsınlar demedimki zaten sadece bu tarz saçma oyunlara hile geleceğine yeni oyunlarada hile yapılsın diyorum fikrimi yazdımDostum warzone 2.0 a hile çıkacak olsa yazarlar zaten duyurusu geçilir bide Cyber hunter hilesini daha önceden yaptılar ve hala kullanılmakta aktif kullanılan bi hileyi neden kaldırsınlar 1. 2.si Hangi oyuna ilgi alaka duyulursa ona hile yapılır ki zaten yeni bi hile geleceği zaman tüm mh üyelerinin duyuru kısmına düşüyor.
Oynayan var demekki dostum yakında onlarada gelir biraz sabretmelisin.kaldırsınlar demedimki zaten sadece bu tarz saçma oyunlara hile geleceğine yeni oyunlarada hile yapılsın diyorum fikrimi yazdım
uzaylı oyunu bu ya ciddi ciddi oynuyorlarmı bunu oynayacağıma pubg mobile oynarım daha iyiknk bu tür oyunları sevenlerde var çıktığı zamanlar baya popüler olmuştu
dediğim gibi knk herkezin sevdiği oyun farklı kimisi savaş sever kimisi yarış oyunu futbol oyunu severuzaylı oyunu bu ya ciddi ciddi oynuyorlarmı bunu oynayacağıma pubg mobile oynarım daha iyi
her firavunun bir musası vardıruzaylı oyunu bu ya ciddi ciddi oynuyorlarmı bunu oynayacağıma pubg mobile oynarım daha iyi
çünkü sen bir uzaylısın zuhaaaaaaa muhaaaaa puuhaaaaaaaaaaaaaI like weapons in this game
bide hilesi yok sarmıyor öyledeen iyi oyun pubg ama o da bkunu çıkardılar
Cyber hunter'ı burda oynayan kaç kişi vardır acaba cidden merak ediyorum oyun gerçekten rezalet ötesi oynayana da saygı duyamam kusura bakmayınDostum warzone 2.0 a hile çıkacak olsa yazarlar zaten duyurusu geçilir bide Cyber hunter hilesini daha önceden yaptılar ve hala kullanılmakta aktif kullanılan bi hileyi neden kaldırsınlar 1. 2.si Hangi oyuna ilgi alaka duyulursa ona hile yapılır ki zaten yeni bi hile geleceği zaman tüm mh üyelerinin duyuru kısmına düşüyor.
PUBG hilesiz sarmıyor harbi bir yerden sonra kabak tadı vermeye başlıyor. Özellikle yüksek rank maçlarında Elmasım ben senin rankın ne PUBG?bide hilesi yok sarmıyor öylede
eskisi gibi 2018deki gibi 2-3 gb olsa oyun. hiçbir mod harita olmasa. miramar girsek tadından yenmezbide hilesi yok sarmıyor öylede
Yok oynadığımdam deil bende oynamiyorum ama varmış ki daha öncesinden yapılmış zaten cyber hunterın sürekli üstünde durduklarını zannetmiyorum bile. Ama warzone hilesi yapmakta o kadar kolay deildir bence hadi yaptın bunun korumasıda var adamlar free hile verior size sabredin biraz.Cyber hunter'ı burda oynayan kaç kişi vardır acaba cidden merak ediyorum oyun gerçekten rezalet ötesi oynayana da saygı duyamam kusura bakmayınWarzone çıksa hile daha iyi bence de benim bildiğim popüler oyunlara hile yapıyorlar ama warzone ve steam pubg hala bir şeyler gelmiyor ilginç.
Post automatically merged:
PUBG hilesiz sarmıyor harbi bir yerden sonra kabak tadı vermeye başlıyor. Özellikle yüksek rank maçlarında Elmasım ben senin rankın ne PUBG?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?