kardeş kendi sitesine göz attın mı?Bende oyuna başlamak istiyorum, Gameloop'dan yükledim ama hile açmadan hiçbir şey yapmadan emulatorde pc'de oynuyorsun tarzı bir hata verdi oyundan attı, yoksa ban olur diyede yazdı ilginç bir şekilde,
Oyunun PC versiyonu var mı ?
yada bilmiyorum belkide başka emulatörde denemem lazım ?
videolardan bakım oyun güzel oynamak istiyorum, yardımcı olabilecek var mı ?
kardeş kendi sitesine göz attın mı?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap.cyberhunter.game orada versiyonları var indirebilirsin.
Pc versionu 2,612 GB.
Apk sürümü de var.
Google Play ve App Store versionları da var.
daha hileyi kontrol etmedim bu akşam edeceğim iş yerindeyim şuanBende oyuna başlamak istiyorum, Gameloop'dan yükledim ama hile açmadan hiçbir şey yapmadan emulatorde pc'de oynuyorsun tarzı bir hata verdi oyundan attı, yoksa ban olur diyede yazdı ilginç bir şekilde,
oyunun pc versiyonu direk indirebiliryorsun client olrakBende oyuna başlamak istiyorum, Gameloop'dan yükledim ama hile açmadan hiçbir şey yapmadan emulatorde pc'de oynuyorsun tarzı bir hata verdi oyundan attı, yoksa ban olur diyede yazdı ilginç bir şekilde,
Sonucu bekliyorumdaha hileyi kontrol etmedim bu akşam edeceğim iş yerindeyim şuan
Sağol dostum, arkadaştan gelen bilgiye göre çekicem oyunu. diğer oyunlardaki hile sorunlarından dolayı başka oyunları denemek istiyorum hile olarak, belki şu apex (sağlam daha önce kullandığınız paralı hile var mı diye yazıyorum yardımcı olacak birileri ama kimselerden ses çıkmıyor) ve pubg belasından kurtulabilirim birazoyunun pc versiyonu direk indirebiliryorsun client olrak
bu oyundada hile gelebilir karşınaSonucu bekliyorumkolay gelsin.
Sağol dostum, arkadaştan gelen bilgiye göre çekicem oyunu. diğer oyunlardaki hile sorunlarından dolayı başka oyunları denemek istiyorum hile olarak, belki şu apex (sağlam daha önce kullandığınız paralı hile var mı diye yazıyorum yardımcı olacak birileri ama kimselerden ses çıkmıyor) ve pubg belasından kurtulabilirim biraz
Bu oyunlara fena alıştım gözüm başka oyun görmez oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?