♥ ᴡʜɪsᴋᴇʀs ♥
Uzman Üye
Cyberpunk 2077 GeForce Now'a geliyor. Herkesin içi rahat edebilir fakat GOG'tan alanlar ile Steam'dan alanlar kullanabilecek. Şu anda epic games yer almıyor.
bir oyun giriş seviyesi tüm kartların içinden geçti daha yeni rx570 li sistem dizdim şimdiden pişman oldum
korona bitsin işe girip çalışmaya devam edeceğim anca öyle güzel bir sistem dizerim kendime birazda dolar artmazsa iyi olurAslında ben de sistemimde ekran kartı iyileştirmesi yapmayı düşünüyordum ama sanırım sadece ekran kartı ile çözülecek gibi değil
ya konuyla alakasız olucak ama aşırı hoşuma gitti imzan beğendiğimi belirtmek istedimGeforce now'u 1 yıldır kullanıyorum ücretsiz üyelikler min ayarlarda 60fps alırken üyelik satın alanlar max ayarlarda 120fps alabilir(internet hızına bağlı anlık ekran bulanıklaşması fps düşüşleri ve oyunun donması gibi sıkıntılar görülebilir) ayrıca ücretsiz üyeliklerde sıra beklemek zorundasınız ve max 1 saat oynayabilirsiniz. Papara ve +18 kredi kartlarından yaklaşık 50-55 tl gibi bir fiyata 1 aylık 265 tl gibi bir fiyata 6 aylık alabilirsiniz(1 ay cepte)
sorularınız olursa özelden sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?