ya aslında çıktığı gün crackli indirmiştim grafikleri ultra ya da alsam düşüğede çeksem 60 fps sabit alıyordum ama mekandan çıkınca fps birden 02 ye düşüp 10 a çıkıyordu ve çöküyordu (1 saniye içinde oluyordu bu olay ) bu yüzden sistem mi kaldırmıyor acaba diye düşünüyorum yoksa optimize mi değil oyunçok kasar dostum
Kanka kasar zorlama bence
dediğim gibi düşüncelerinizi merak ediyorum optimize ile ilgiliyse satın alsam sonradan düzeltirlermi acabaya aslında çıktığı gün crackli indirmiştim grafikleri ultra ya da alsam düşüğede çeksem 60 fps sabit alıyordum ama mekandan çıkınca fps birden 02 ye düşüp 10 a çıkıyordu ve çöküyordu (1 saniye içinde oluyordu bu olay ) bu yüzden sistem mi kaldırmıyor acaba diye düşünüyorum yoksa optimize mi değil oyun
benim işlemcim ile ekran kartımın aynı videoda olan versiyonu yok cp2077 içinİşlemcini ve ekran kartını youtube yazıp yanına istedigin oyunu yaz çıkan videoları izle
rx570 olanı var 580 le arasındaki farka bak ve indir denemekten zarar gelmezdediğim gibi düşüncelerinizi merak ediyorum optimize ile ilgiliyse satın alsam sonradan düzeltirlermi acaba
benim işlemcim ile ekran kartımın aynı videoda olan versiyonu yok cp2077 için
8 gb karşılıyor diye biliyorumram çok düşük bence hiç deneme bile
genelde 8 15 fps arası fark oluyor ama bu seferde darboğaz yaparmı korkusu var o yüzden pek emin olamıyorum adam rx570 ile kaymak gibi oynuyor benimkisi mekandan çıkınca oyun fps birden düşüp oyunu çökertiyordu sence yeni güncelleme ile birdaha deniyeyimmi ? yoksa internetine yazık mi diyorsunrx570 olanı var 580 le arasındaki farka bak ve indir denemekten zarar gelmez
Bence dostum önce kasanın içini aç bir temizle işlemcinin termal macununu degiştir sonrasında oyunu kur ve dene diyorum eger droplar devam ederse eline para geçince direk bir işlemci algenelde 8 15 fps arası fark oluyor ama bu seferde darboğaz yaparmı korkusu var o yüzden pek emin olamıyorum adam rx570 ile kaymak gibi oynuyor benimkisi mekandan çıkınca oyun fps birden düşüp oyunu çökertiyordu sence yeni güncelleme ile birdaha deniyeyimmi ? yoksa internetine yazık mi diyorsun
8 gb yetebilir ama sendeki ddr3 ve frekansı çok düşük ona en az ddr4 ve 3000 mhz olması lazım pc ne zarar verme bence8 gb karşılıyor diye biliyorum
başka bir konumda işlemci sıcaklığından müzdaribim orda da dediğim gibi işlemci fanını metal bloğuna kadar ayırıp temizledim kaliteli termal macun kullanıyorum ekran kartınında içini açıp temizledim. Son dediğin mantıklı İnşallah dolar düşerse anakart işlemci rami değiştiricemBence dostum önce kasanın içini aç bir temizle işlemcinin termal macununu degiştir sonrasında oyunu kur ve dene diyorum eger droplar devam ederse eline para geçince direk bir işlemci al
haklı olabilirsin 1 hafta önce ram slotum gitti öncesinde çökmeye başlamıştı ramle ilgili hata kodu veriyordu çöktüğünde8 gb yetebilir ama sendeki ddr3 ve frekansı çok düşük ona en az ddr4 ve 3000 mhz olması lazım pc ne zarar verme bence