14 Ara 2020 #21 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI cembaba1907' Alıntı: Oyun benim için ATATÜRK'ün ünlü lafını değiştirip +18 şeklinde sunmasıyla bitmiştir. Genişletmek için tıklayın ... 1.si laf Atatürke ait değil sadece alıntı yaptı 2.si yapımcıyla alakalı bi durum değil 3. çeviri yapan firma özür diledi bir sonraki güncellemede düzeltilecek dendi yigityassi' Alıntı: çok merak ettim şuan Genişletmek için tıklayın ... neyi baldursgate13' Alıntı: ben oyunun sotrysının online gidicegını herkesın acık dunyada storysını tamamladıgını sanıyodumda oyun baya sıngleplayermıs lan cok sad Genişletmek için tıklayın ... online için ayrı bi ekip oluşturuluyor çoğu bu tarz oyunda online sonradan geliyor
cembaba1907' Alıntı: Oyun benim için ATATÜRK'ün ünlü lafını değiştirip +18 şeklinde sunmasıyla bitmiştir. Genişletmek için tıklayın ... 1.si laf Atatürke ait değil sadece alıntı yaptı 2.si yapımcıyla alakalı bi durum değil 3. çeviri yapan firma özür diledi bir sonraki güncellemede düzeltilecek dendi yigityassi' Alıntı: çok merak ettim şuan Genişletmek için tıklayın ... neyi baldursgate13' Alıntı: ben oyunun sotrysının online gidicegını herkesın acık dunyada storysını tamamladıgını sanıyodumda oyun baya sıngleplayermıs lan cok sad Genişletmek için tıklayın ... online için ayrı bi ekip oluşturuluyor çoğu bu tarz oyunda online sonradan geliyor