Onaylı Üye
knk bana şöyle şeyler yazma ya oyun fena değil biliom biraz sıkıntılı ama sarıyor araba sürüşi falan çok iyi hem başka oyun bulamadım varsa önerin söylersin yabikardeş ben o oyunu oynadım oyun bok gibi zamanını israf etme derim tek önerim oyunu sil olur sana.
çok değişik ya envanterimde 100 tane silah var satım en fazla 1 tane 40 dolar ediyor şuan 12 k param var 20 k bitane adam vermem lazım görev için belki hatırlıyorsundurHocam biraz satış yap oyun içrisinde loot olayı biraz değişik ama alışırsın.
ustam sıktığın silahın seviyesi ve eklentilerine bakman lazım yetenek ağacından puan vermen lazımyeni cyberpunk yükledim 5 10 saatim belki vardır oyunu hem hikayesel olarak hemde mekaniksel olarak anlamadım düşmanlar 20 mermide ölüyor çok değişik lootları var bide oyun için bana verebilceğiniz şunu yap şunu yapma gibi tavsiyeler varmı yada hızlı para kasma gibi
ondan hangisi daha önemli hepsine 1 1 vermeye çalışıyorumustam sıktığın silahın seviyesi ve eklentilerine bakman lazım yetenek ağacından puan vermen lazım
bide o hackleme mantıgını anlamadım o ram ne zaman doluyor süresi falanmı varnasıl oynadığına göre değişir knk silah yeteneği var karakter yeteneği var
hacklerken 4ram istiyor ya mesela o neye göre doluyoröneriyi anlamadım
Yazılımcı olarak oyna çok zevkliyeni cyberpunk yükledim 5 10 saatim belki vardır oyunu hem hikayesel olarak hemde mekaniksel olarak anlamadım düşmanlar 20 mermide ölüyor çok değişik lootları var bide oyun için bana verebilceğiniz şunu yap şunu yapma gibi tavsiyeler varmı yada hızlı para kasma gibi
boşuna aldın knkm ya söylendiği gibi iyi değil oyun ama olsun steaminde dursunyeni cyberpunk yükledim 5 10 saatim belki vardır oyunu hem hikayesel olarak hemde mekaniksel olarak anlamadım düşmanlar 20 mermide ölüyor çok değişik lootları var bide oyun için bana verebilceğiniz şunu yap şunu yapma gibi tavsiyeler varmı yada hızlı para kasma gibi
oyun içi öneri: oyunnu oynamayeni cyberpunk yükledim 5 10 saatim belki vardır oyunu hem hikayesel olarak hemde mekaniksel olarak anlamadım düşmanlar 20 mermide ölüyor çok değişik lootları var bide oyun için bana verebilceğiniz şunu yap şunu yapma gibi tavsiyeler varmı yada hızlı para kasma gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?