cyberpunk oyun içi öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yeni cyberpunk yükledim 5 10 saatim belki vardır oyunu hem hikayesel olarak hemde mekaniksel olarak anlamadım düşmanlar 20 mermide ölüyor çok değişik lootları var bide oyun için bana verebilceğiniz şunu yap şunu yapma gibi tavsiyeler varmı yada hızlı para kasma gibi
teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yeni cyberpunk yükledim 5 10 saatim belki vardır oyunu hem hikayesel olarak hemde mekaniksel olarak anlamadım düşmanlar 20 mermide ölüyor çok değişik lootları var bide oyun için bana verebilceğiniz şunu yap şunu yapma gibi tavsiyeler varmı yada hızlı para kasma gibi
o oyunu alacağına kendi hayatına katkı sağla aga 💀 ben cyperpunk ***** oynuyom akıl öndedir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka cyberbug fırsatın varsa iade et iğrenç bi oyun vakit kaybı

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aga chil chil oyna oyunun hikayesine odaklan yan görevleri yap sonra op olursun zaten

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Nasıl oynanır ve size para kazandıran görevler için YouTube'da arama yapabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
zamanın çöpe gider kral bırak bence oyunu
Post automatically merged:

oyunu almayaydın daha iyidi kral ama demek istediğini anlamadım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...