- Yasaklandı
-
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Halen değerlendiremedinmi hocam? xd@zikehalil4 Değerlendiriliyor.
Ts Gelirmisin KardeşimHalen değerlendiremedinmi hocam? xd
Ts Gelirmisin Kardeşim
Olur Sıkıntı Yokgelirimde akşam gelsem olurmu kardo şuan evde değilim ekipmanlar evde
geldim işte adım Halil A. yarım saatir konuşuyoz xdOlur Sıkıntı Yok
bana bakmadın başkan yarım saatir sonerlerle sohbet ediyoz mute atmışsın hopörlerine okadar@Jessiaw devam eden bir uyarın bulunmaktadır o bittikten sonra konu ve yorum sayın yetiyor ise tekrar başvuru yapabilirsin.
Sana 1 saat önce başvuru yapan sen misin dedim cevap vermedin işim bitince gelirim.
geldimSana 1 saat önce başvuru yapan sen misin dedim cevap vermedin işim bitince gelirim.
Gecersiz Yeterli Konun Ve Yorum Yok Ve Aktif Olman Onemli !Adınız:Ogün Özcan Akcan
Yaşınız:16
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Haftada Hergün Açığım Günde 6 saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Canım sıkılıyor uğraşacak birşeylerim yok arkadaş edinmek ve bu ortamları öğrenmek istiyorum
Bugün Saat 18:00 Akşam Bu Ts3 Gelirsen Görüşme Yapalım MH.TS3SELF.COMAdınız:Kaan Şanioğlu
Yaşınız:20
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Evet
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :15-16 saat Arası
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: MemoryHackers ailesi inanılmaz bir aile ve dostlukları bir yana , çok sıkıfıkılar birbirilerine bu ekiple çalışmak isterim her koşulda ne olursa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?