28 Haz 2016 #1 Baran_02 B Uzman Üye Katılım 11 Nis 2016 Mesajlar 205 Çözümler 1 Tepki puanı 19 Ödüller 7 Yaş 23 10 HİZMET YILI Adınız:Baran Yaşınız:18 Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır) :evet Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit:4-5 Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz:Hergün yararlı konu paylaşarak sitedeki saçma mesajları yazanlara gerekli cezayı verebilirim sitenin sürekli olarak takipçisiyim Biliyorum Yorum Sayısı ve Konu Sayısı Az Ama Siteyi Çok Seviyorum Bu Arada Konularımın Cogunu Kaldırdım
Adınız:Baran Yaşınız:18 Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır) :evet Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit:4-5 Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz:Hergün yararlı konu paylaşarak sitedeki saçma mesajları yazanlara gerekli cezayı verebilirim sitenin sürekli olarak takipçisiyim Biliyorum Yorum Sayısı ve Konu Sayısı Az Ama Siteyi Çok Seviyorum Bu Arada Konularımın Cogunu Kaldırdım
28 Haz 2016 Admin #2 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI Başvuru kriterlerine uyarak konu açın 50 konu 100 mesaj gereklidir ayrıca böyle yazı küçülterek yazanları da ekibe almıyorum.
Başvuru kriterlerine uyarak konu açın 50 konu 100 mesaj gereklidir ayrıca böyle yazı küçülterek yazanları da ekibe almıyorum.