30 Ocak 2016 #1 MyxTolga M Seçkin Üye Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 406 Tepki puanı 1 Ödüller 7 10 HİZMET YILI [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Adınız Soyadınız:Tolga Batıgün[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Yaşınız:17[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır) :Hayır[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit:Full[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz:Siteye Faydamın Dokunacağını Düşünüyorum Çok Konu Filan Açmadım Ama Allahın İzniyle Olursam Deneme Mod Hergün 1-2 Konu Paylaşmayı Düşünüyorum Ben Bu Forumu Ailem Gibi Görüyorum.[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Not: Bu Yeni Konu Benim Konularda Ve Yorumlarda Eksiklerim Vardı Onları Tamamladım Ve Geldim Umarım Olabilirim [/FONT][/FONT]
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Adınız Soyadınız:Tolga Batıgün[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Yaşınız:17[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Daha Önce Görev Yaptınızmı (Evet / Hayır) :Hayır[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit:Full[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz:Siteye Faydamın Dokunacağını Düşünüyorum Çok Konu Filan Açmadım Ama Allahın İzniyle Olursam Deneme Mod Hergün 1-2 Konu Paylaşmayı Düşünüyorum Ben Bu Forumu Ailem Gibi Görüyorum.[/FONT][/FONT] [font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Not: Bu Yeni Konu Benim Konularda Ve Yorumlarda Eksiklerim Vardı Onları Tamamladım Ve Geldim Umarım Olabilirim [/FONT][/FONT]
30 Ocak 2016 Admin #2 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI Değerlendiriliyor.
30 Ocak 2016 Konuyu başlatan #3 MyxTolga M Seçkin Üye Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 406 Tepki puanı 1 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Cvp: RE: D.Mod Başvurum #MorpHeus' Alıntı: Değerlendiriliyor. Genişletmek için tıklayın ... Bekliyorum Hocam.
Cvp: RE: D.Mod Başvurum #MorpHeus' Alıntı: Değerlendiriliyor. Genişletmek için tıklayın ... Bekliyorum Hocam.
30 Ocak 2016 #4 MRDizzy M MRDizzy (✔) Süper Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 1,239 Çözümler 1 Tepki puanı 130 Ödüller 8 10 HİZMET YILI İnşallah Atanırsın Kardeşim.
30 Ocak 2016 Konuyu başlatan #5 MyxTolga M Seçkin Üye Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 406 Tepki puanı 1 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Cvp: RE: D.Mod Başvurum #Dizzy' Alıntı: İnşallah Atanırsın Kardeşim. Genişletmek için tıklayın ... İnşallah Kardeşim
Cvp: RE: D.Mod Başvurum #Dizzy' Alıntı: İnşallah Atanırsın Kardeşim. Genişletmek için tıklayın ... İnşallah Kardeşim
30 Ocak 2016 #6 Muhammet25 M Üye Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 26 Tepki puanı 0 Yaş 24 10 HİZMET YILI hayırlı olsun inş olursun
30 Ocak 2016 Konuyu başlatan #7 MyxTolga M Seçkin Üye Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 406 Tepki puanı 1 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Cvp: RE: D.Mod Başvurum Muhammet25' Alıntı: hayırlı olsun inş olursun Genişletmek için tıklayın ... İnşallah Kardeşim Hayallerime Kavuşurum
Cvp: RE: D.Mod Başvurum Muhammet25' Alıntı: hayırlı olsun inş olursun Genişletmek için tıklayın ... İnşallah Kardeşim Hayallerime Kavuşurum
30 Ocak 2016 Admin #8 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI Hayırlı olsun başvurun kabul edildi yapman gerekenleri ö.m ile anlayacağım sana