20 Eki 2016 #21 Arrow A Süper Üye Katılım 15 Nis 2016 Mesajlar 1,254 Tepki puanı 11 Ödüller 10 Yaş 37 10 HİZMET YILI #MorpHeus' Alıntı: yusufbay' Alıntı: ALİBY32 DİYE ADAM VAR 3 KERE BAŞVURU YAPTI KABUL ETMEDİLER SANSINI ZORLAMA O1ST4R Genişletmek için tıklayın ... Mutli hesabınla gelip kendini bilmen güzel Genişletmek için tıklayın ... Yani kendi kendine nasihat veriyor diyorsun kardeşim yoksa benmi yanlış anlıyorum
#MorpHeus' Alıntı: yusufbay' Alıntı: ALİBY32 DİYE ADAM VAR 3 KERE BAŞVURU YAPTI KABUL ETMEDİLER SANSINI ZORLAMA O1ST4R Genişletmek için tıklayın ... Mutli hesabınla gelip kendini bilmen güzel Genişletmek için tıklayın ... Yani kendi kendine nasihat veriyor diyorsun kardeşim yoksa benmi yanlış anlıyorum
20 Eki 2016 #22 yusufbay Y Üye Katılım 3 Eyl 2016 Mesajlar 42 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI alper abi konu açamıyom mejas atamıyorum canım sıkıldı sade görüyordum bende böle bişe yapim dedim alper abi ts den de 1 hafta banlıyım
alper abi konu açamıyom mejas atamıyorum canım sıkıldı sade görüyordum bende böle bişe yapim dedim alper abi ts den de 1 hafta banlıyım
20 Eki 2016 #23 O1ST4R O Uzman Üye Katılım 31 Ağu 2016 Mesajlar 186 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI #MorpHeus' Alıntı: yusufbay' Alıntı: ALİBY32 DİYE ADAM VAR 3 KERE BAŞVURU YAPTI KABUL ETMEDİLER SANSINI ZORLAMA O1ST4R Genişletmek için tıklayın ... Mutli hesabınla gelip kendini bilmen güzel Genişletmek için tıklayın ... ne multi hesabı ? kardeşim ben hep bundayım yalancımı cıkarıyorsun beni ? hangı hesaba girdiğimi gördün ?
#MorpHeus' Alıntı: yusufbay' Alıntı: ALİBY32 DİYE ADAM VAR 3 KERE BAŞVURU YAPTI KABUL ETMEDİLER SANSINI ZORLAMA O1ST4R Genişletmek için tıklayın ... Mutli hesabınla gelip kendini bilmen güzel Genişletmek için tıklayın ... ne multi hesabı ? kardeşim ben hep bundayım yalancımı cıkarıyorsun beni ? hangı hesaba girdiğimi gördün ?
20 Eki 2016 Admin #24 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI O1ST4R' Alıntı: #MorpHeus' Alıntı: yusufbay' Alıntı: ALİBY32 DİYE ADAM VAR 3 KERE BAŞVURU YAPTI KABUL ETMEDİLER SANSINI ZORLAMA O1ST4R Genişletmek için tıklayın ... Mutli hesabınla gelip kendini bilmen güzel Genişletmek için tıklayın ... ne multi hesabı ? kardeşim ben hep bundayım yalancımı cıkarıyorsun beni ? hangı hesaba girdiğimi gördün ? Genişletmek için tıklayın ... Sana mı dedim kardeş alıntı yaptığım yoruma iyi bak ve ayrıca buda senin multi hesapların.
O1ST4R' Alıntı: #MorpHeus' Alıntı: yusufbay' Alıntı: ALİBY32 DİYE ADAM VAR 3 KERE BAŞVURU YAPTI KABUL ETMEDİLER SANSINI ZORLAMA O1ST4R Genişletmek için tıklayın ... Mutli hesabınla gelip kendini bilmen güzel Genişletmek için tıklayın ... ne multi hesabı ? kardeşim ben hep bundayım yalancımı cıkarıyorsun beni ? hangı hesaba girdiğimi gördün ? Genişletmek için tıklayın ... Sana mı dedim kardeş alıntı yaptığım yoruma iyi bak ve ayrıca buda senin multi hesapların.
20 Eki 2016 #25 O1ST4R O Uzman Üye Katılım 31 Ağu 2016 Mesajlar 186 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI #MorpHeus' Alıntı: O1ST4R' Alıntı: #MorpHeus' Alıntı: yusufbay' Alıntı: ALİBY32 DİYE ADAM VAR 3 KERE BAŞVURU YAPTI KABUL ETMEDİLER SANSINI ZORLAMA O1ST4R Genişletmek için tıklayın ... Mutli hesabınla gelip kendini bilmen güzel Genişletmek için tıklayın ... ne multi hesabı ? kardeşim ben hep bundayım yalancımı cıkarıyorsun beni ? hangı hesaba girdiğimi gördün ? Genişletmek için tıklayın ... Sana mı dedim kardeş alıntı yaptığım yoruma iyi bak ve ayrıca buda senin multi hesapların. Genişletmek için tıklayın ... bak bakim ne zaman girilmiş hepsibi girmediğim için banlamışınız
#MorpHeus' Alıntı: O1ST4R' Alıntı: #MorpHeus' Alıntı: yusufbay' Alıntı: ALİBY32 DİYE ADAM VAR 3 KERE BAŞVURU YAPTI KABUL ETMEDİLER SANSINI ZORLAMA O1ST4R Genişletmek için tıklayın ... Mutli hesabınla gelip kendini bilmen güzel Genişletmek için tıklayın ... ne multi hesabı ? kardeşim ben hep bundayım yalancımı cıkarıyorsun beni ? hangı hesaba girdiğimi gördün ? Genişletmek için tıklayın ... Sana mı dedim kardeş alıntı yaptığım yoruma iyi bak ve ayrıca buda senin multi hesapların. Genişletmek için tıklayın ... bak bakim ne zaman girilmiş hepsibi girmediğim için banlamışınız
20 Eki 2016 Admin #26 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI Girmediğin için değil gir hepsine bak ban sebeplerine boş yapma bir daha mutli hesap açarsan bu hesabınada 1 hafta ban atıcam forum kurallarını oku öyle davran bundan sonra. Kilit*
Girmediğin için değil gir hepsine bak ban sebeplerine boş yapma bir daha mutli hesap açarsan bu hesabınada 1 hafta ban atıcam forum kurallarını oku öyle davran bundan sonra. Kilit*