ITheRonex' Alıntı:Saatle alakası yok.
1•Eset Antivirüs Programınız Açıkmı ?
2•Bilgisayarınız "PC"niz 64 Bit'mi 32 Bit'mi ?
3•Dword Hack'ın eski sürümünü kullanıyor olabilirsiniz.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
:heart: Sevgilerle.... :heart:
OnurTR80' Alıntı:bişey soracagım madem bu kadar iyi dword hack kullanyorsun benim bir sorunum var dword hack tıkladıgımda ya kapanıyor yada yenaıt vermiyor sebebi saat gibi bişeymi (saatim yanlış)
mcc123' Alıntı:http://memoryhackers.org/konu-moderator-alimlari-baslamistir.mh oku ne yazıyo konu mesaj ve yaş yetersiz büyül ihtimalle reddilecek
LeviBrushTT ♥' Alıntı:OnurTR80' Alıntı:bişey soracagım madem bu kadar iyi dword hack kullanyorsun benim bir sorunum var dword hack tıkladıgımda ya kapanıyor yada yenaıt vermiyor sebebi saat gibi bişeymi (saatim yanlış)
saat ile alakalı olabiliryor zaten bu yüzden baya kişi girememişti saatini düzelt
LeviBrushTT ♥' Alıntı:OnurTR80' Alıntı:bişey soracagım madem bu kadar iyi dword hack kullanyorsun benim bir sorunum var dword hack tıkladıgımda ya kapanıyor yada yenaıt vermiyor sebebi saat gibi bişeymi (saatim yanlış)
saat ile alakalı olabiliryor zaten bu yüzden baya kişi girememişti saatini düzelt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?