GUVEN7608' Alıntı:ver abim vernebuya
kartal1746' Alıntı:<3 canımsın <3 cansımsın
abartum' Alıntı:Timer yerine açma kapamalı checbox tan yapılab,ilirmi aynı şekil. ve kardeşim bypass eklememişsin birde csh obj eklesem olurmu
secolayabak' Alıntı:abartum' Alıntı:Timer yerine açma kapamalı checbox tan yapılab,ilirmi aynı şekil. ve kardeşim bypass eklememişsin birde csh obj eklesem olurmu
Kardeşim CSH,Bin,OBJ Otomatik Cekiliyo Nası Eklememişim
Bypass`da Herkezde Vardır Zaten Gerek Duymadım
Vabartum' Alıntı:secolayabak' Alıntı:abartum' Alıntı:Timer yerine açma kapamalı checbox tan yapılab,ilirmi aynı şekil. ve kardeşim bypass eklememişsin birde csh obj eklesem olurmu
kardeş ilk öncelikle timer eklemsem checboxtan açma kapamalı yapsam olurmu sen onu söyle birde ben csh obj bin eklemeişsin demedim be nbutonlu yapsam olurmu dedim![]()
aynen öyle kardeşim bilirisn diye dediydimde senin yaptığın gibi olduydu zaten tsk o konuda kardeşim isim değiştirme kodlamayı biliyomusun isim değiştirme =10019 bilirsen şunun kodlanmış halini atarmısın rica etsemsecolayabak' Alıntı:Vabartum' Alıntı:secolayabak' Alıntı:abartum' Alıntı:Timer yerine açma kapamalı checbox tan yapılab,ilirmi aynı şekil. ve kardeşim bypass eklememişsin birde csh obj eklesem olurmu
kardeş ilk öncelikle timer eklemsem checboxtan açma kapamalı yapsam olurmu sen onu söyle birde ben csh obj bin eklemeişsin demedim be nbutonlu yapsam olurmu dedim![]()
Kardeşin Mantığı Çözersen Deneye Deneye Yapabilirsin BVen Hiç Denemedim Yön Tuşları İle Checkbox Secme Kapama
Vabartum' Alıntı:aynen öyle kardeşim bilirisn diye dediydimde senin yaptığın gibi olduydu zaten tsk o konuda kardeşim isim değiştirme kodlamayı biliyomusun isim değiştirme =10019 bilirsen şunun kodlanmış halini atarmısın rica etsemsecolayabak' Alıntı:Vabartum' Alıntı:secolayabak' Alıntı:abartum' Alıntı:Timer yerine açma kapamalı checbox tan yapılab,ilirmi aynı şekil. ve kardeşim bypass eklememişsin birde csh obj eklesem olurmu
Kardeşin Mantığı Çözersen Deneye Deneye Yapabilirsin BVen Hiç Denemedim Yön Tuşları İle Checkbox Secme Kapama