- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
#Exorcism' Alıntı:secolayabak konuyu ayakta tutmak için habire +1 rep veren yazma . kimsedende rep isteme. konunu güzel bulurlarsa zaten rep verirler.
FurryCoderZ' Alıntı:Selamun Aleykum hepsini adım adım yaptım ama wolfteamla birlikte çalıştırdığımda hile ekranında yön tuşları ile hareket ettiremiyorum yada üst aşağı gibi oynatamıyorum sadece açıldığı gibi kalıyor OFF ON FELAN YAZMIYOR
YARDIM BİDE CSH ÇEKİLMİYOR BİN ÇEKİLİYOR OBJDE ÇEKİLMİYOR YARDIM EDERSENİZ +1REP
FurryCoderZ' Alıntı:Selamun Aleykum hepsini adım adım yaptım ama wolfteamla birlikte çalıştırdığımda hile ekranında yön tuşları ile hareket ettiremiyorum yada üst aşağı gibi oynatamıyorum sadece açıldığı gibi kalıyor OFF ON FELAN YAZMIYOR
YARDIM BİDE CSH ÇEKİLMİYOR BİN ÇEKİLİYOR OBJDE ÇEKİLMİYOR YARDIM EDERSENİZ +1REP
secolayabak' Alıntı:Yararı Dokunmuştur Umarım
son2klibükücü' Alıntı:secolayabak' Alıntı:Yararı Dokunmuştur Umarım
o avatar ne öyle yarıldım yarım saattir gülüyom hahahahahahahahahaha
facebook.com/koldars1 BATUHAN GÜLTEKİNsecolayabak' Alıntı:FurryCoderZ' Alıntı:Selamun Aleykum hepsini adım adım yaptım ama wolfteamla birlikte çalıştırdığımda hile ekranında yön tuşları ile hareket ettiremiyorum yada üst aşağı gibi oynatamıyorum sadece açıldığı gibi kalıyor OFF ON FELAN YAZMIYOR
Facebook Linkini Paylaş Bur`dan Ekleyeyim Facebook`dan TeamViver Verirsin Yardımcı Olurum
Snipercitr1' Alıntı:EYW KARDEŞ VE AVATAR EFSANE
FurryCoderZ' Alıntı:facebook.com/koldars1 BATUHAN GÜLTEKİNsecolayabak' Alıntı:FurryCoderZ' Alıntı:Selamun Aleykum hepsini adım adım yaptım ama wolfteamla birlikte çalıştırdığımda hile ekranında yön tuşları ile hareket ettiremiyorum yada üst aşağı gibi oynatamıyorum sadece açıldığı gibi kalıyor OFF ON FELAN YAZMIYOR
Facebook Linkini Paylaş Bur`dan Ekleyeyim Facebook`dan TeamViver Verirsin Yardımcı Olurum
SaturnV' Alıntı:saol kardeş eyw
SaturnV' Alıntı:saol kardeş eyw
gokhan05050' Alıntı:bakkakakakakkakakakakkakakakakkakakakakkakakakakkakakakakkakakakakkakakakakkakakakakkakakakakkakakakak
ILoveMH' Alıntı:Kardeş yeni bir hile nasıl aççaz mesela teamkill
ILoveMH' Alıntı:ya bana anlat ya anlamadım anlat lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?