d3dx9.h no such file or directory Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
d3dx9.h no such file or directory Böyle Bir Hata Alıyorum VisualStudio 12 de Çözümü Nedir Uzun Bir Şekilde Açıklarsanız Sevinirim

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
CS:GO Paste hile yapmaya çalışıyorsun sanırım DirectX SDK indirip onu Visual Studio'ya tanıtman lazım.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Adsız.png

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
csgo paste hile nerden çıktı adam yardım istiyor ezmenin mantığı yok kanser edersiniz yeminle

DirectX 9.0 Sdk Summer 2004 indir projeye sağ tıkla vc++ dizinleri orda include lib yeri var ordan tanıtıcan
Neden hemen sertçe çıkışıyorsun anlamak güç. Orada kesinlik belirtmedim "sanırım" dediğimi okumadın sanırım. Paste hile diyerek de kimseyi küçümsediğim yok genelde bu hatayı o tür işlemlerde alıyorlar.

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Neden hemen sertçe çıkışıyorsun anlamak güç. Orada kesinlik belirtmedim "sanırım" dediğimi okumadın sanırım. Paste hile diyerek de kimseyi küçümsediğim yok genelde bu hatayı o tür işlemlerde alıyorlar.
en can alıcı nokta zaten orası "sanırım" sanma kardesim, art niyet barındırma cümlende

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
en can alıcı nokta zaten orası "sanırım" sanma kardesim, art niyet barındırma cümlende
Sakin ol dostum adam art niyetle şöylememiş. Bir kere art niyeti kendince kafanda oluşturmuşsun ve adama kızıyorsun şu cümleleri düzgün okuyalım. Unutma nasıl bakarsan öyle görürsün.

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Discord adresini verirsen yardımcı olmak isterim. @isomisodis

Diğer şahsa gelirsek ben yazdığım yorumda ne kimseyi küçük düşürdüm ne de aşağıladım, yazdığım yorumun da arkasındayım. Sizler her olayı çarpıtarak yorumladığınız için size artık ne desem boş, konuyu da daha fazla uzatmanın anlamı yok.

Üye
6 HİZMET YILI
ben yapamadım ya olmuyor nasıl tanıtçam indirdim ama @tarAFSIZ
Post automatically merged:

Discord adresini verirsen yardımcı olmak isterim. @isomisodis

Diğer şahsa gelirsek ben yazdığım yorumda ne kimseyi küçük düşürdüm ne de aşağıladım, yazdığım yorumun da arkasındayım. Sizler her olayı çarpıtarak yorumladığınız için size artık ne desem boş, konuyu da daha fazla uzatmanın anlamı yok.

Talip Be Dead#2040 Bana Yardım Edersen Sevinirim İyi Akşamlar (bu arada paste hile yaparken bu sorunla karşılaştım)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
6 HİZMET YILI
SDK Kurup, Denermisin?

Sonucu Bizle paylaşırsan yardımcı olabiliriz :)
:brainfree:

İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...