Mai Sakurajima
Onaylı Üye
4 öneri var hangisiDediğin şekilde bir bildirim sekmesi olursa çok göz alır, kalabalık oluşturur, sade ve sıcak renklerden uzak bir görünüm benim tercihimdir şahsen.)
Dediklerinin hepsi kalabalık diye nitelendirdiğim grubun içerisinde yer alıyor .d Güzel bir öneri fakat benim kendi şahsi fikrim dediğin hiç bir maddenin gerçekleşmemesi yönünde, güzellik görecelidir nabalım.4 öneri var hangisi
olabilir veya beta olarak sunulup deneyip beğenilebilir. veya tam ter si4 öneri var hangisi
Katılıyorum dostum renk konusunda.Bildirimlere tıkladığımda sadeliğinden dolayı kimin beni alıntıladığını veya hangi konudan ne mesaj geldiğini açık bir şekilde anlayamıyorum veya sistem mesajlarını anlamak zor bunun için en azından renk sistemi veya daha güncel bir bildirim sekmesi hoş olabilir
- bildirimlere renk eklebilir
- bildirimler toplu ve ayrıca gruplar halinde sıralanabilir
- bildirimlerin ne bildirimi olduğunu belirten küçük işaretçiler olabilir
Bu sonuncu arayüz değiştirecek kadar uçuk fikirdir çok ciddi fikir değil ama hoşunuza giderse memnun olurum. Soldan veya sağdan uygulama penceresi gibi pop-up şekilde açılacak bir kullanıcı sekmesi olabilir. Yanında favoriye eklediğimiz konuların hilelerin veya o tarz şeylerin bulunduğu güncel bir menü olabilir
resimde anlatmaya çalıştım
evet ya bir tık daha iyileştirilebilir .Bence de geliştirilebilir uzun bir aradan sonra bildirimler şişiyor nerden geldiğini görmek zor oluyor aslında
yani bencede öyle kankaDediğin şekilde bir bildirim sekmesi olursa çok göz alır, kalabalık oluşturur, sade ve sıcak renklerden uzak bir görünüm benim tercihimdir şahsen.)
beta sürümü yapmak yerine direkt geliştirilmiş çıksakardeşim bir tık daha geliştirilebilir beta sürümü yapıp deneyip görmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?