Herhangi bir darboğaz olmaz o kart ile. Gtx 1050' de karar kılsaydın belki diyebilirdim. Şuanda bütçeni diğer konudan bildiğimden alabileceğin en uygun kart fakat bana sorarsan diğer konuda da cevapladığım üzere üzerine az daha koyarak yukarıda nader11ndeu'nun da dediği üzere 2.el bi Gtx 1050 de karar kıl en azından ileriye dönük bir teknoloji G6950'yi hız aşırtma yaparak rahat kullanırsın o konuda da yardımcı olmaya çalışırım.
Sahibindene bir bak bulunduğun bölgeye yakın veya bulunduğun bölgede 2.el Gtx 1050 satışı yapan bir satıcı varmı varsa iletişime geçer ürün durumu hakkında bilgi alırsın veya ürün teslimini alıcı veya satıcının evinde kontrol ederek gerçekleştirirsiniz.
Sen kararını verdiysen hayırlı olsun o zaman ben ne yazsam boş, şahsen elimde 400-450 liralık bir bütçe olsaydı temizinden ya bi 2.el Msı Gtx 1050 bulmaya çalışırdım yada sabredip üzerine biraz daha ekleyerek Galax Gtx 1050 alırdım ki sana linkinide attım Teknobiyotik üzerinde 2 yıl garantili 750 liraya bulunabiliyor. Bu fiyat bandının altında ekran kartı bulman zor biraz, bu kartta seçim kıl o vakit Gt 730'a bulaşma.
Sen kararını verdiysen hayırlı olsun o zaman ben ne yazsam boş, şahsen elimde 400-450 liralık bir bütçe olsaydı temizinden ya bi 2.el Msı Gtx 1050 bulmaya çalışırdım yada sabredip üzerine biraz daha ekleyerek Galax Gtx 1050 alırdım ki sana linkinide attım Teknobiyotik üzerinde 2 yıl garantili 750 liraya bulunabiliyor. Bu fiyat bandının altında ekran kartı bulman zor biraz, bu kartta seçim kıl o vakit Gt 730'a bulaşma.