Dayak yemekten nasıl kurtulabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
en çok korkman gereken insan türü kaybedicek bir şeyi olmayanlardır. Eğer ki karşı taraf aklına koyduysa seni bir şekil bulurlar o yüzden olduğunca evde kalmaya çalış

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
agaları topla agaların kendi agalarını toplasın sonra savaş.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
araya bir arkadaşını sok aracı olarak konuşarak medenice çözmenizi tavsiye ederim böylelikle kavga olmaz ve dayaktan kurtulursun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çok ciddi bir durum olmadıysa (ana bacı küfür vb) ortalıkta hiç gözükme derim eğer anide bi öfkeyle olan bir şeyse gidip özür dile bir şey yapmazlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bir müddet seni bulamazlarsa salarlar zaten. olay sıcakken yakalanmamak lazım.

lol
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostum burası Türkiye sakın dayağımı yiyip geleyim deme ve eğer bahsettiğin gibi insanlarsa bıçaklanabilir veya hastanelik olabilirsin. Yaşını bilmiyorum ama 15 tatile girdik zaten okul falanda yok evde kal biraz.

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Şu arkadaşa ulaşıyorsun sorunun çözülüyor.
tumblr_pmzsk9paeo1ujmvy2o1_640.jpg
Hocam direkt açıklamama gerek kalmadan işi bitirmiş kalite kokuyor buram buram :D bu tarz paylaşımını instada göz korkutmak amaçlı paylaştın mı senden kralı yok rahatta kal :d

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ortak bir arkadaş bul onunla konuş seni dövecek olan çocuğu yatıştırsın

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
takım elbise giy. eğer seni bulurlarsa sana saldırmak üzere olan kişiye yaklaş ve 'takım elbise emanet' de.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Çok çocukça bir konu olduğunu farkındayım ama halısahada elemanın birine yumruk attım, arkadaşlarıyla beraber beni arıyorlardır şimdi, elbet bulacaklar ki dayak yemekten nasıl kurtulabilirim .d
hocam zaman olayı yumuşatır üzerinden 1 ay falan gecince unuturlar tahminimce yada olay yumuşar en kötü adam gibi cık karşısına kusura bakma işte sinirli anıma denk geldi falan filan derken konuyu tatlıya bağla ama eğer diyorsan bunlar insanlıktan anlamaz dediğim gibi zaman olayı yumuşatır gözükme ortalıklarda

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Çok çocukça bir konu olduğunu farkındayım ama halısahada elemanın birine yumruk attım, arkadaşlarıyla beraber beni arıyorlardır şimdi, elbet bulacaklar ki dayak yemekten nasıl kurtulabilirim .d
bi 10 gün tetikte ol kaç sonrası unutulur zaten.

Her oyun MEMORY HACKERSI tadacaktır
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Git 10 15 kişi topla vur bişey yap yani büyükler varsa sende çağır yoksa baban .d

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bilmiyorsan gard almayı öğren. burun buruna girme. yakınlaşmasına izin verme. yumruk atarken bacaklarından da kuvvet al(direkt yumruk atarken sol ayağını ileriye doğru götürmek, aparkat veya kroşe atarken sağ ayağından güç almak gibi.) nefesini boş yere tüketme, karşındakini yormaya çalış. karnını ve çeneni koru. karnına ve çevresine aşırı yumruk yersen iç kanamaya kadar gider, çenene sağlam yumruk yersen bayılırsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
1 Yıl falan ortalıkta görünme .d

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Korkma olum dayak yedikçe güçlenirsin bu işte yemekte var atmakta

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dayanığını ye ondan sonra hesabı i sormaya gidersin 😶

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Korkma olum dayak yedikçe güçlenirsin bu işte yemekte var atmakta
Kral azımsanmayacak kadar dayak yedim zaten yemedim diyen olursa yalan söylüyordur .d da bu adamlar yanında türlü türlü kesici aletler bulunduruyor bi tık ondan tırsıyorum maalesef, en iyisi ortalığın durulmasını beklemek.

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kral azımsanmayacak kadar dayak yedim zaten yemedim diyen olursa yalan söylüyordur .d da bu adamlar yanında türlü türlü kesici aletler bulunduruyor bi tık ondan tırsıyorum maalesef, en iyisi ortalığın durulmasını beklemek.
Ozaman haklısın hocam kesici alet biraz yaş sen en iyisi biraz saklan sonra çıkarsın piyasaya Allah yardımcın olsun şimdiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...