Hocam direkt açıklamama gerek kalmadan işi bitirmiş kalite kokuyor buram buramŞu arkadaşa ulaşıyorsun sorunun çözülüyor.
![]()
hocam zaman olayı yumuşatır üzerinden 1 ay falan gecince unuturlar tahminimce yada olay yumuşar en kötü adam gibi cık karşısına kusura bakma işte sinirli anıma denk geldi falan filan derken konuyu tatlıya bağla ama eğer diyorsan bunlar insanlıktan anlamaz dediğim gibi zaman olayı yumuşatır gözükme ortalıklardaÇok çocukça bir konu olduğunu farkındayım ama halısahada elemanın birine yumruk attım, arkadaşlarıyla beraber beni arıyorlardır şimdi, elbet bulacaklar ki dayak yemekten nasıl kurtulabilirim .d
bi 10 gün tetikte ol kaç sonrası unutulur zaten.Çok çocukça bir konu olduğunu farkındayım ama halısahada elemanın birine yumruk attım, arkadaşlarıyla beraber beni arıyorlardır şimdi, elbet bulacaklar ki dayak yemekten nasıl kurtulabilirim .d
Git 10 15 kişi topla vur bişey yap yani büyükler varsa sende çağır yoksa baban .dÇok çocukça bir konu olduğunu farkındayım ama halısahada elemanın birine yumruk attım, arkadaşlarıyla beraber beni arıyorlardır şimdi, elbet bulacaklar ki dayak yemekten nasıl kurtulabilirim .d
1 Yıl falan ortalıkta görünme .dÇok çocukça bir konu olduğunu farkındayım ama halısahada elemanın birine yumruk attım, arkadaşlarıyla beraber beni arıyorlardır şimdi, elbet bulacaklar ki dayak yemekten nasıl kurtulabilirim .d
Kral azımsanmayacak kadar dayak yedim zaten yemedim diyen olursa yalan söylüyordur .d da bu adamlar yanında türlü türlü kesici aletler bulunduruyor bi tık ondan tırsıyorum maalesef, en iyisi ortalığın durulmasını beklemek.Korkma olum dayak yedikçe güçlenirsin bu işte yemekte var atmakta
Ozaman haklısın hocam kesici alet biraz yaş sen en iyisi biraz saklan sonra çıkarsın piyasaya Allah yardımcın olsun şimdidenKral azımsanmayacak kadar dayak yedim zaten yemedim diyen olursa yalan söylüyordur .d da bu adamlar yanında türlü türlü kesici aletler bulunduruyor bi tık ondan tırsıyorum maalesef, en iyisi ortalığın durulmasını beklemek.