Dayak yemekten nasıl kurtulabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Çok çocukça bir konu olduğunu farkındayım ama halısahada elemanın birine yumruk attım, arkadaşlarıyla beraber beni arıyorlardır şimdi, elbet bulacaklar ki dayak yemekten nasıl kurtulabilirim .d
erkekliğin 10/9 unu kullanıp kaçarsam işe yarar kardeşim iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Çok çocukça bir konu olduğunu farkındayım ama halısahada elemanın birine yumruk attım, arkadaşlarıyla beraber beni arıyorlardır şimdi, elbet bulacaklar ki dayak yemekten nasıl kurtulabilirim .d
hiç dayak yemediysen bir çocuktan gidip göz yummanı önerebilirim ama nasıl bir şey olduğunu biliyorsan alttan alıp güzel bir dille buluşmadan sosyal medya üzerinden özrünü belirt belki iyi tarafına denk gelirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Eğer haklı olduğun bi konuysa sende adam topla kapışın. Eğer haksızsan 1-2 hafta evden çıkma derim.

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Tenhada bulunma kalabalık yerlerde sana zarar veremez kimse eğer kalabalık yerlerdede sana zarar verenler varsa seni izleyen insanlar günaha girmiş olur

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
eliinde sonunda yersin dostum dayağı dayağı yiyip çocuklara gözükme :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Eğer bu durumda geri vites yaparan daha çok üzerine gelirler.Ortada dayak mevzusu varsa geri vites yapma çünkü yaparsan dayak yeme riskin daha yüksek.Daha önce yumruk attın şimdi kedi mi kesildin diyip atlarlar üzerine.Onun yerine git dayılan ki adamlar şunu düşünsün, güvendiği bir şeyler var desinler.Denendi onaylandı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kardeşim zorbalarla başa çıkmanın en iyi yolu onlardan daha da zorba olmaktır bir yerden başlıycan allah ne verdiyse giriş kaçma kimseden kaçarsan iyice ezerler ayrıca sende karşılık verirsek dayak yemişte olmazsın onun adı olsa olsa dövüş veya kavga olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ortak arkadaşınız varsa onu bul tatlı bir dille konuş tatlı dil herşeyin çözümüdür

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
araya birilerini sok yada dayak ye ama sakın kaçma sonra çok ezilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
dayak yemekte sıkıntı yok 2 haftaya toparlarsın geri vücudunu sağını solunu kırıp bıçaklayacak değiller sen normal hayatına devam et yakalar da atarlarsa da bir şey olmaz max 2 haftaya toparlarsın + olarak 3 aylık gym motivasyonu yazıyorum sana

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
aga hiç arkana bakmadan kaç dayaktan yoksa valla döverler

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
özür falan dile diyorlar gerek yok dayak yiyeceksen de git adam gibi dayak ye sonra toplanır hesabını sorarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...