Onaylı Üye
ustam herifler çok hızlı davrandı ama allahtan mailimin 2 aşamalı korumasını açmışım yoksa o da gidecekti son anda değiştirdim her şeyiniusta cookie ile çar vuruyorlar keşke yapmasaydın tek discord değil gmail felanda düşmüş olabilir çoğu şeyin şifresini sıfırla cok geçmeden
agam şifremi unuttum diyip mailime kod göndermeye çalıştım çocuklar hemen maili değiştirmiş telefona kod gönderttirdim yok yine gelmedi sms falan discorda ticket açtım ama pek de olumlu dönüş olmuyormuş araştırdığım kadarıylaaga aynısı banada oldu bir emoji ve sunucu attılar tıkladım hesap gitti1 hafta bekle
telefondan kod gelcek gir hesaba sil ben öle yaptım
açtım ticketi ama dediğin gibi sanırım en fazla hesabı siliyorlarmış ilk hesabımdı bir an dalgınlığıma geldi gerçekten dalgasını geçerdik başımıza geldi...discorda ticket aç ama pekte olumlu bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum en fazla sana hesabını silebiliriz derler
geçmiş olsun hocam hesabı silin bence direk özeliniz başkasının elinde daha fazla durmasınustam herifler çok hızlı davrandı ama allahtan mailimin 2 aşamalı korumasını açmışım yoksa o da gidecekti son anda değiştirdim her şeyini
Post automatically merged:
agam şifremi unuttum diyip mailime kod göndermeye çalıştım çocuklar hemen maili değiştirmiş telefona kod gönderttirdim yok yine gelmedi sms falan discorda ticket açtım ama pek de olumlu dönüş olmuyormuş araştırdığım kadarıyla
Post automatically merged:
açtım ticketi ama dediğin gibi sanırım en fazla hesabı siliyorlarmış ilk hesabımdı bir an dalgınlığıma geldi gerçekten dalgasını geçerdik başımıza geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?