foxconn denedik fakat ekran kartıyla uyumlu olmadıartık asus msi vs satılmaz ikinci el bakmanı öneririm daha uyguna bulabilirsin onun dışında esonic vs var zaten
foxconn denedik fakat ekran kartıyla uyumlu olmadı
arızalanan anakartımın modeli ASUS P8H67Vşöyleki bakarken pci x16 slotu lazım size x4 x8 performans sorunu yaşatır foxconn tam link atar mısınız ve asıl anakartınızın
reis bu rx570 çalıştırır mu uyumlu mu elimizde patlamasınAsboard H61 intel 1600MHz DDR3 USB 3.0 1155Pin mATX Anakart
bakabilirsin hb sitesinde var
Para cok sanirsam cakma cin mali diyerek kivirma her marka iyidir ama foxcoon markadan yok oldu 300 rahat anakart alirsin alirsan fx islemcili al o kart i5 i7 beslemez tavsiyeaga dandık marka alma sakın esonıc var bende 1155 soket bıos fılan guncellenmıyor asus gıbayte msı bulmaya calış 0 sıfır anakartlara bı bakıyım dedım de hepsı cakma cın malı kartlar alınmaz bıde 400 450 tl sen letgodan yada marketplacedan fılan ıkıncı el markalı anakart al gıdıp bılgısayarcıda da denetır gozunle gor al
iyi oldu attığın bende arıyordum kenarda dursun şimdilik bakalımTurbox H61C Intel H61 1600 MHz DDR3 Soket 1155 m ATX Anakart
BU anakart işini görür fiyatı uygun
link burada :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
her marka ıyımıdır her markayı kullandın da mı konusuyon esonıc 1155soket anakrt var bıos bıle guncellenmıyor marka surucusunu bıle eklememıs o cın malı kartlar sadece calıstırır sıstemı dandık kartlarla ıs yapılmaz 300 tl sıfır bul da at buraya cok bılıyosan gorelımPara cok sanirsam cakma cin mali diyerek kivirma her marka iyidir ama foxcoon markadan yok oldu 300 rahat anakart alirsin alirsan fx islemcili al o kart i5 i7 beslemez tavsiye
çin malı alınmaz sakın haher marka ıyımıdır her markayı kullandın da mı konusuyon esonıc 1155soket anakrt var bıos bıle guncellenmıyor marka surucusunu bıle eklememıs o cın malı kartlar sadece calıstırır sıstemı dandık kartlarla ıs yapılmaz 300 tl sıfır bul da at buraya cok bılıyosan gorelım
ram ddr3 ve işlemci 1155 pin olduğu için yeni nesil sıfır güzel marka anakart bulmak zor 1155pinler geride kaldı ikinci eller de güvenip alınır mı bilmiyorum ya 1 ay sonra o da arızalanırsa en azından sıfırın garantisi varPara cok sanirsam cakma cin mali diyerek kivirma her marka iyidir ama foxcoon markadan yok oldu 300 rahat anakart alirsin alirsan fx islemcili al o kart i5 i7 beslemez tavsiye
ddr3 diyorum ddr4 anakart atıyorsun kankaanakart olarak
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapRog Strıx B550-f Gamıng Ddr4 4600mhz Dp Hdmı 2xm.2 Usb 3.2 Atx Am4 PCBAA175ASU0032
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?