BuraKinq
Uzman Üye
Bazı diğer sitelerin konularında takabilirsi vs. diyorlardı . DDR5 Onun 512 mb rami olduğunu ve anakart ile alakası olmadığını söylüyorduDDR3 Ana karta ddr5 ddr 4 takamazsın.
Bazı diğer sitelerin konularında takabilirsi vs. diyorlardı . DDR5 Onun 512 mb rami olduğunu ve anakart ile alakası olmadığını söylüyordu
Ekran kartını bilmiyorum, ama ramlerin sadece ddr3 ile uyumlu olduğunu biliyorum .Takarsın ekran kartında öyle sorun yok, ama ramde ddrye bakarsın
Ekran kartı değiştiricem demişsin yani değiştirebilirsin sorun yok anakartla uyumu gibi bi durum yok.Ekran kartını bilmiyorum, ama ramlerin sadece ddr3 ile uyumlu olduğunu biliyorum .
Peki 1000 tlye kadar bi ekran kartı önerin varmı ?Ekran kartı değiştiricem demişsin yani değiştirebilirsin sorun yok anakartla uyumu gibi bi durum yok.
Yani yerinde olsam temiz 2.el rx580 alırımPeki 1000 tlye kadar bi ekran kartı önerin varmı ?
ve burada fiyat performans türü güzel anakartlar var bütçene en uygununu seçebilirsinPeki 1000 tlye kadar bi ekran kartı önerin varmı ?
Kardeş ekran kartının belleği ile sistem belleği arasında bağlantı yokTakılamaz eğer öyle birşey olsaydı elbet biryerden duyulurdu
Post automatically merged:
ve burada fiyat performans türü güzel anakartlar var bütçene en uygununu seçebilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bilmeden konusma. ben zamaninda ddr2 anakart g31m-es2l anakarta 2gb lik ddr3 asus ekran karti takmisdim daha sonralarda ddr3 e ddr2 ekran karti takmistim.Takamazsın diye biliyorum ben
takilir ben zamaninda 2-3 kere takmistim bilgisayarcilardan sora bilirsinTakılamaz eğer öyle birşey olsaydı elbet biryerden duyulurdu
ve burada fiyat performans türü güzel anakartlar var bütçene en uygununu seçebilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
parça olarak yerine oturabilir fakat desteklemediği için gereğinin çok altında performans alırsınBilmeden konusma. ben zamaninda ddr2 anakart g31m-es2l anakarta 2gb lik ddr3 asus ekran karti takmisdim daha sonralarda ddr3 e ddr2 ekran karti takmistim.
takilir ben zamaninda 2-3 kere takmistim bilgisayarcilardan sora bilirsin
Hayır performans kaybı olmayacakparça olarak yerine oturabilir fakat desteklemediği için gereğinin çok altında performans alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?