Onaylı Üye
Nesi iyi açıklayıcı bir fikir vermemişsin kiiyi knk
Bende yanlış hatırlamıyorsam cl 30 gördüm en düşük ama benim baktığım ram cl32 6400mhz 4x16 GB yapmayı düşünüyordum ama bu konuda denildi ki DDR5 de intelde gözün kapalı al AMD de sıkıntılar olabiliyor denildi bunu araştırıyorum. Ama dediğin gibiyse benim baktığım ram de olur cl 30 altında yok sanırım şu anda 32 de ideal olabilir galibamhz yüksek olan ramleri tercih etmektense cl değeri düşük olan ramleri tercih et 5600-6000 mhz işini görür voltaj konusuna takılma yanılmıyorsam en düşük 30cl gördüm bu özelliklerde ramlere bakabilirsin
Evet 2x16 GB 4477 TL işte 4 adet aldığım zaman 8954 yapıyorramler cok pahalandı ya
Önerin için teşekkür ederim. Peki neden 6000 MHz altından almam gerekiyor 6000 in üstünde nasıl bir olumsuzluk var.MHZ'si 6000'in altında olanını alın. Valkyrie markasını tavsiye ederim
Peki neden 5000-6000 de 6400 değil bir önceki sistemimde o dönem anakartta 3600 desteği vardı bende 3600 alıp takmıştım sonradan gerçi bios update aldıkça 4400 ü gördü benim isteğim almışken sonunu alayım 2 yıl daha birşeyi değiştirmekle uğraşmayayım diye düşünüyorum bilmiyorum ne kadar fark eder düşük almakta.5y00 6000 yeterli olur mhz
Tabi paylaşırsanız sevinirimBende yeni bir sistem toplayacağım. Sizlerle paylaşırım.
Önerin için teşekkür ederimkingston ram önerim
Nedir o paylaşabilir misinkral şöyle birşey buldum hem ucuz hem 6000mhzBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ram yazısının üstüne tıkla direk atarPeki neden 5000-6000 de 6400 değil bir önceki sistemimde o dönem anakartta 3600 desteği vardı bende 3600 alıp takmıştım sonradan gerçi bios update aldıkça 4400 ü gördü benim isteğim almışken sonunu alayım 2 yıl daha birşeyi değiştirmekle uğraşmayayım diye düşünüyorum bilmiyorum ne kadar fark eder düşük almakta.
Post automatically merged:
Tabi paylaşırsanız sevinirim
Önerin için teşekkür ederim
Nedir o paylaşabilir misin
sanırım temadan dolayı görememişim sorryram yazısının üstüne tıkla direk atar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?