Seçkin Üye
pubgde p2w degil ama acıyorsun?Bu oyunda bile hile açacak insanlar tanıyorum p2win değil birşey değil
Dead by Daylight - FREDDY <3
Pubg mobile eskiden hile açardım pubg lite oynuyorum ve hile açmıyorum pubg litede hile açanada karşıyım.pubgde p2w degil ama acıyorsun?
litenin neyinde hile açacan yarısı bot zatenPubg mobile eskiden hile açardım pubg lite oynuyorum ve hile açmıyorum pubg litede hile açanada karşıyım.
geçici olarak eklediler düzelteceklerlitenin neyinde hile açacan yarısı bot zaten
adam haklılitenin neyinde hile açacan yarısı bot zaten
senin bakış açınBu oyunda bile hile açacak insanlar tanıyorum p2win değil birşey değil
Dead by Daylight - FREDDY <3
inşallah valla acayip sıkıyor zombi vikendide gelirse efsane olurgeçici olarak eklediler düzeltecekler
p2win değil sende olan karakterlerlede teklersin olmayanlarlada p2win oyunu değil bu dbdadam haklı
senin bakış açın
kardeşim sen bana bi dead trigger 2 için hile yapıcaktın noldu oadam haklı
senin bakış açın
kankam bot olmasalarda açmamlitenin neyinde hile açacan yarısı bot zaten
yani arkadaş diyor ki bazı oyunlarda hile açmak için adab vardırhile açmak bu oyunun amacına aykırıdır. pubg de hile açarsın adamları görüp daha fazla öldürüp 1. olmak ve rütbe almak için, bu oyunda öyle değil saklambaç gibi bir şey bu oyun, kötü karakter diğer insanları bulup asar keser, insanlar da oradan kaçmak için yol arar.
bilerek nostalji grafikler yapıldı isteseler geliştirilirdi böyle bi oyuna böyle bir grafik yapılırdı.Oyunun grafikleri çok güzel gelmedi bana sistemim kaldırsada oynamam
ben komple hile açmaya karşıyım o yüzden call of duty, battlefield falan bu tür oyunları ps4 te oynuyorum pc de hile dolu diye, demek istediğim hileci adam adam öldürüp seviye atlamak için hile açar ama bu oyunda buna gerek yok, bu oyun eğlenmek için level kasıp ego tatmin etmek için değil.yani arkadaş diyor ki bazı oyunlarda hile açmak için adab vardır
p2w değil güzel kardeşim hatalısın.dlcli karakterler sayesinde Açık ve net p2w. geveleyenler oynasın.
trapper oynuyorum dlc karakterlerim yok ama yine trapperde profesyonelim demek ki p2win değilmiş dimi.p2w değil güzel kardeşim hatalısın.
bu oyunda dlc ler yeni karakter ve haritalar açıyor üstün skiller ve silahlar vererek senin daha iyi oynamanı sağlamıyor, o yüzden p2w değil. dlc almasan da olur.dlcli karakterler sayesinde Açık ve net p2w. geveleyenler oynasın.
her karakter aynı özelliğe sahip sadece özel yetenekleri farklı ama bu arkadaş p2w diyorbu oyunda dlc ler yeni karakter ve haritalar açıyor üstün skiller ve silahlar vererek senin daha iyi oynamanı sağlamıyor, o yüzden p2w değil. dlc almasan da olur.
rankı 10 - 5 civarı olan kişiler gayet dlcli katilleri trolleyebiliyor kandırabiliyor kurtulabiliyor p2win değilher karakter aynı özelliğe sahip sadece özel yetenekleri farklı ama bu arkadaş p2w diyor
trainerları vardı elimdede kayboldu yakardeşim sen bana bi dead trigger 2 için hile yapıcaktın noldu o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?