peki nasıl çalıştırıyoruz ?bu hileyi yazdığımdan bu yana 170 maç attım hâlâ ban yemedim ama rage kullanma durumunda belki yiyebilirsin
kodladım ustamoyun açılmamış hileyi ne ara buldunuz be
kral hala çalışıyor mu denemek isterim eğer çalışıyorsa.kodladım ustam
çalışıyor olması lazım çalışmıyorsa dc den ekle yeni versiyonunu atayım Dc:Algartttkral hala çalışıyor mu denemek isterim eğer çalışıyorsa.
Yaptım çalıştı çok fena olmuş bir de şey soracağım. Oyunda yeniyim hangi karakter hile ile daha güzel gider ve fov ayarı falan nasıl kullanıyorsun sen yardımcı olabilir misin.çalışıyor olması lazım çalışmıyorsa dc den ekle yeni versiyonunu atayım Dc:Algarttt
dc den ekle detaylıca anlatayımYaptım çalıştı çok fena olmuş bir de şey soracağım. Oyunda yeniyim hangi karakter hile ile daha güzel gider ve fov ayarı falan nasıl kullanıyorsun sen yardımcı olabilir misin.
gönderdim kraldc den ekle detaylıca anlatayım
yok ve virustotal koydum zaten oyun hilesi olarak algılıyor algılıyan anti virüslerdeAga trojan falan var mı
Oyun ayarları ne olması lazım kullanabilmek için? ekran ayarları falan.yok ve virustotal koydum zaten oyun hilesi olarak algılıyor algılıyan anti virüslerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?