The story about good
Ultra Üye
Death Goat DRM Free olarak indiegala üzerinde ücretsiz oldu . Resimler biraz kanlı gibi ayarlanabiliyordur belki denemek lazım , arkadan heavy metal ile acayip olur
.
Steam sayfası
DRM Free nedir ? öncelikle DRM'den bahsedelim
DRM '' digital rights management '' Türkçesi '' Dijital haklar yönetimi '' basitçe . dijital verilerin çok kolay şekilde kopyalanabiliniyor olması sebebiyle lisans haklarını kontrol etmek için geliştirilmiş erişim kontrol sistemi .
DRM Free nedir ?
DRM nin DRM siz olan versiyonu ücretsiz dağıtım için key dağıtmak yerine oyunu DRM Free olarak erişime sunuyorlar ve isteyen istediği gibi indirebiliyor , hah işte bu oyun da bu şekilde DRM Free .
Oyun içerisindeki ağır metal parçalar
Sistem gereksinimleri
Minimum ( tost makinesi de yeterli )
İşletim Sistemi: Windows XP or above
İşlemci: SSE2 instruction set support
Ekran Kartı: DX9 (shader model 2.0) capabilities; generally everything made since 2004 should work ( kısaca genellikle 2004 ten sonra üretilmiş ekran kartılarında sorunsuz çalışacaktır ).
İyi oyunlar

Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Steam sayfası
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
DRM Free nedir ? öncelikle DRM'den bahsedelim
DRM '' digital rights management '' Türkçesi '' Dijital haklar yönetimi '' basitçe . dijital verilerin çok kolay şekilde kopyalanabiliniyor olması sebebiyle lisans haklarını kontrol etmek için geliştirilmiş erişim kontrol sistemi .
DRM Free nedir ?
DRM nin DRM siz olan versiyonu ücretsiz dağıtım için key dağıtmak yerine oyunu DRM Free olarak erişime sunuyorlar ve isteyen istediği gibi indirebiliyor , hah işte bu oyun da bu şekilde DRM Free .
Oyun içerisindeki ağır metal parçalar
- Between The Buried And Me
- Byzantine
- Holy Grail
- God Forbid
- Bloodshot Dawn
- I Legion
- Tyrant of Death
- The Raven Autarchy
- Dethlehem
- Warforged
- Konkeror
- Lorelei
- Vanisher
- Immortal Guardian
- Aegaeon
- Brutai
- Kardashev
- Dawn Of Leviathan
- Extinction Level Event
- Mare Cognitum
- NYN
Sistem gereksinimleri
Minimum ( tost makinesi de yeterli )
İşletim Sistemi: Windows XP or above
İşlemci: SSE2 instruction set support
Ekran Kartı: DX9 (shader model 2.0) capabilities; generally everything made since 2004 should work ( kısaca genellikle 2004 ten sonra üretilmiş ekran kartılarında sorunsuz çalışacaktır ).
İyi oyunlar
Son düzenleme: