Death Goat DRM Free olarak ücretsiz oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Death Goat DRM Free olarak indiegala üzerinde ücretsiz oldu . Resimler biraz kanlı gibi ayarlanabiliyordur belki denemek lazım , arkadan heavy metal ile acayip olur :) .

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Steam sayfası
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

DRM Free nedir ? öncelikle DRM'den bahsedelim

DRM '' digital rights management '' Türkçesi '' Dijital haklar yönetimi '' basitçe . dijital verilerin çok kolay şekilde kopyalanabiliniyor olması sebebiyle lisans haklarını kontrol etmek için geliştirilmiş erişim kontrol sistemi .

DRM Free nedir ?

DRM nin DRM siz olan versiyonu ücretsiz dağıtım için key dağıtmak yerine oyunu DRM Free olarak erişime sunuyorlar ve isteyen istediği gibi indirebiliyor , hah işte bu oyun da bu şekilde DRM Free .

Oyun içerisindeki ağır metal parçalar

• Between The Buried And Me
  • Byzantine
  • Holy Grail
  • God Forbid
  • Bloodshot Dawn
  • I Legion
  • Tyrant of Death
  • The Raven Autarchy
  • Dethlehem
  • Warforged
  • Konkeror
  • Lorelei
  • Vanisher
  • Immortal Guardian
  • Aegaeon
  • Brutai
  • Kardashev
  • Dawn Of Leviathan
  • Extinction Level Event
  • Mare Cognitum
  • NYN
Trailer

Sistem gereksinimleri

Minimum ( tost makinesi de yeterli )

İşletim Sistemi: Windows XP or above
İşlemci: SSE2 instruction set support
Ekran Kartı: DX9 (shader model 2.0) capabilities; generally everything made since 2004 should work ( kısaca genellikle 2004 ten sonra üretilmiş ekran kartılarında sorunsuz çalışacaktır ).

ss_7f0fd6b5105b5f916a27ce367c139576223de4e3.600x338.jpg

ss_c2a8e79394d86a3ed35f97fc6e63a17edb79208d.600x338.jpg

ss_cdd0ab05a16ded8a0dacbeee110c893afa667170.600x338.jpg

İyi oyunlar
:mum:

Son düzenleme:
Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostum konuyu anlamadım olay ne anlamadım ki bu oyun ne alaka çözemedim .s bilgilendirirsen sevinirim

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Oyun için teşekkürler , devamını bekleriz.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI

;)
Dostum konuyu anlamadım olay ne anlamadım ki bu oyun ne alaka çözemedim .s bilgilendirirsen sevinirim

Kısaca özetlemek gerekirse , normalde oyunlar ücretsiz olurken key dağıtılır ( kısaca ) ancak bazen para harcanmak istenmez bu gibi durumlarda DRM free olarak dağıtıma sunulur veya oyun kısa süreliğine ücretsiz olarak indirimek üzere %100 indirime girer , DRM free herhangi bir hesaba aktarılamaz sadee indirilir ve oynanılabilinir neticesinde torrent veya zip indirmek yerine güvenilir kaynaktan ücretli oyunu ücretsiz olarak indirmiş olursunuz . Bu arada nickiniz çok çok hoşmuş .

Oyun için teşekkürler , devamını bekleriz.
;) sağol

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
;)

Kısaca özetlemek gerekirse , normalde oyunlar ücretsiz olurken key dağıtılır ( kısaca ) ancak bazen para harcanmak istenmez bu gibi durumlarda DRM free olarak dağıtıma sunulur veya oyun kısa süreliğine ücretsiz olarak indirimek üzere %100 indirime girer , DRM free herhangi bir hesaba aktarılamaz sadee indirilir ve oynanılabilinir neticesinde torrent veya zip indirmek yerine güvenilir kaynaktan ücretli oyunu ücretsiz olarak indirmiş olursunuz . Bu arada nickiniz çok çok hoşmuş .

;) sağol

Dostum teşekkür ederim görüşün için anladım bu arada tekrardan teşekkür ederim sağol ilgilendiğin için işte bu formu bu ilgi yüzünden seviyorum :)

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Oyun çok garip duruyor, denemek lazım. Ellerine sağlık güzel hazırlamışsın konuyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...