6 Haz 2020 Yasaklandı #21 symond100 S Banlı Üye Katılım 6 Haz 2020 Mesajlar 58 Tepki puanı 0 Yaş 28 6 HİZMET YILI If you are a started on watching anime. Death Note is one of the best anime. Pretty sure you will like that character "L"
If you are a started on watching anime. Death Note is one of the best anime. Pretty sure you will like that character "L"
6 Haz 2020 #22 Konsolkafa9771 Uzman Üye Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 186 Çözümler 1 Tepki puanı 7 Ödüller 10 Yaş 31 9 HİZMET YILI bitirince death note bende de olsa fln diycegin bir anime izlemeni siddetle tavsiye ediyorum Post automatically merged: 6 Haz 2020 xhookman' Alıntı: Dizisi de, kitabı da çok hoş hepsini bitirdim gerçekten değer Genişletmek için tıklayın ... bende hepsini bitirdim ama şu drama versiyonunu hiç sevmedim cok kötüydü
bitirince death note bende de olsa fln diycegin bir anime izlemeni siddetle tavsiye ediyorum Post automatically merged: 6 Haz 2020 xhookman' Alıntı: Dizisi de, kitabı da çok hoş hepsini bitirdim gerçekten değer Genişletmek için tıklayın ... bende hepsini bitirdim ama şu drama versiyonunu hiç sevmedim cok kötüydü
6 Haz 2020 #23 ckunmemin C Onaylı Üye Katılım 6 Şub 2017 Mesajlar 58 Tepki puanı 4 9 HİZMET YILI Death note izleyeceksen kola cips çekirdek hepsini çok çok al bırakamayacaksın bittiğinde de çok üzüleceksin kardeşim keşke bitmeseydi tribine gireceksin yeni animecimiz hayırlı olsun
Death note izleyeceksen kola cips çekirdek hepsini çok çok al bırakamayacaksın bittiğinde de çok üzüleceksin kardeşim keşke bitmeseydi tribine gireceksin yeni animecimiz hayırlı olsun