Deceit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Başlıkta'da yazdığım gibi konu deceit oyunu ,son zamanlar'da özellikle arkadaşlarım ile oynadığım için oyun baya bir sarıyor,yani öğrenmek istediğim bu oyunun bir hilesi gelecek'mi veya bildiğiniz bir hilesi var'mı.

Arkadaşlar lütfen konuya: "bildirim kadarıyla yok" "bu oyunda hileye gerek yok" "google/internetten bak bulursun"gibi konu ile alakası olmayan yorumlar yapmayın lütfen, bildiğiniz bir hilesi varsa bana söylemeniz yada özelden mesaj atmanız yeterli.

İLETİŞİM İÇİN DC: #9633

Forum'da deceit ile ilgili bir konu olmadığı için bu bölüme açtım.

Son düzenleme:
Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hilesi var bir sürü bedava da var paralıda

Faster Faster Faster
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bende bulamadım bulursan banada yardım edermisin

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar "google'a yaz" diyorsunuz sanki bu benim aklıma hiç gelmemiş gibi,tamam anlıyorum sizde mesaj kasmaya çalışıyorsunuz fakat, artık spam yapmayı bırakın 1 kişi ne yazıyorsa hepiniz aynısını yazıyorsunuz, komik olan tarafı ise bu spamları bir "Spam Fighter'ın" konusuna yazıyor olmanız :D,aslında bir konuya mesaj yazmadan önce biraz olsa'da Düşünseniz,ne demek istediğimi anlarsınız,Şunu diyorum: Ben zaten google'dan çok uzun bir süre araştırdım ve sonra foruma konu açtım belki hileyi kullanan birileri vardır diye yada hile yapılır'mı diye.

Yani buraya internetten yaz google'a bak demeyi bırakın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...