- Yasaklandı
-
ben veririm makinasi olan herkez çok kolay bir şekilde açabilirYapmakta ne varki? ama bana bi garip geldi beğendiğin tüm kişilere 25 bin kişilik ddos korumalı ts3 serverini nasıl vericeksin?
ayrıca sitede beni bilen bilir şuana kadar 6 7 tane çekiliş yaptım hepsindede vereceğimi verdimYapmakta ne varki? ama bana bi garip geldi beğendiğin tüm kişilere 25 bin kişilik ddos korumalı ts3 serverini nasıl vericeksin?
intro şarkısı böyle hani klasik müzikler olur ya onlardan herhangi biri olsun birde ilk olarak memoryhackers yazısı gelecek ondan sonra kaybolcak BearDark Gelecek Böyle Yapabilirmisin?Buda Senin Dediğin Gibi
aga senin dediğin gibi zor oluyor sync uymuyorintro şarkısı böyle hani klasik müzikler olur ya onlardan herhangi biri olsun birde ilk olarak memoryhackers yazısı gelecek ondan sonra kaybolcak BearDark Gelecek Böyle Yapabilirmisin?
öyle birşey lazım bana bide beardark yazısı şekilli değil sade olacakaga senin dediğin gibi zor oluyor sync uymuyor
böyle olmuyormu 2 taneden biriöyle birşey lazım bana bide beardark yazısı şekilli değil sade olacak
bak ozaman yavaşca kapansın sadece memoryhackers yapsın birinci intor buböyle olmuyormu 2 taneden biri
daha klasik müzik yaparsam sync ile uyumlu yapamambak ozaman yavaşca kapansın sadece memoryhackers yapsın birinci intor bu
bi tane daha yap ondada BearDark yazın yavaşcana yazı kaybolsun
klasik müziklerle dene mh nin kendi introlarındaki gibi
ama eğer istiyorsan klasik müziğide yaparımbak ozaman yavaşca kapansın sadece memoryhackers yapsın birinci intor bu
bi tane daha yap ondada BearDark yazın yavaşcana yazı kaybolsun
klasik müziklerle dene mh nin kendi introlarındaki gibi
ya bir şekilde yaparsın işteama eğer istiyorsan klasik müziğide yaparım
peki önerdiğin müzik varmıya bir şekilde yaparsın işte
memoryhackersin videolarında kullandığı memoryhackers introsundaki müzikpeki önerdiğin müzik varmı
bi videoyu atarmısın bi bakıyımmemoryhackersin videolarında kullandığı memoryhackers introsundaki müzik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?