Deep Web

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Za yine ben, madem mütiş hekırların olduğu güzel bir forumdayım bilen yada giren araştıran ilgilenen kişilere soruyorum..
Deep Web'de ne var ben mütiş bir hekır olmadığım için girmeye assyemedi. internette yada başka forumlarda işte mafyalar uyuşturucu silah kara para ,manyak dehşet vidyolar faan varmış ? (lütfen bilmeyeler saçma yorumlar yazmasınlar teşekkür ederim hepinize)

:ates: :ates: :ates: :ates: :ates: :ates: :ates: :ates: :ates: blaze   :ates: :ates: :ates: :ates: :ates: :ates: :ates: :ates: :ates: :ates: :ates: :ates: :ates: :ates: :ates:

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim Bi Bize Kafa Kestirtmediğin Kaldı ? Boş Konu Açma ...

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
hackerSahti' Alıntı:
Kardeşim Bi Bize Kafa Kestirtmediğin Kaldı ? Boş Konu Açma ...

Hemen Yazdığın Konulara Bakıyorum Kardeşim..

Minecraft 
Bug çözme 
Konusunu Belirleyemediğim ?

Haklısın Kardeşim Ben Çok Gereksiz Konular Açıyorum Full Konu Kasma Amaçlı Ben Zaten 10 Yaşındayım Özür Dilerim 

133 Konu Gerekli 9 Konu Çok Saçma Full Prim Kellemi Alın Benim Lütfen

Blaze pls

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

evet çok güzel konular açmışsın bravo :
"Lidıl lidıl et tu dı midıl
"Deep Web
"wolftü Atıyor
"Garry's Mod Sistem Gereksinimleri
" Rocket League Sistem Gereksinimleri
" Grafik Tableti Olan Varmı?
"Photoshop mu? PhotoScape mi?

"Forumdaki Rütbe Sistemi?
"CoC Çarına wolftü Çarı Takas olur

Gerçeken Mükemmel Konular Açmışsın.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
130 konuyu kopyalayıp "Gerçeken Mükemmel Konular Açmışsın."  demek isterdim fakat çok özür dileyerek söylüyorum bu forum güzel bi yer

Üye
9 HİZMET YILI
Deep Web de bu tür şeyler olduğu doğru fakat giriş yapabilmek için Tor Browser kullanmanız gerekiyor şifreli .onion verileriyle bağlantı kuruyorsunuz merak edilecek veya girilecek bir yer değil her taraf pedofili dolu hastalıklı ruhlarla mevcut durumda

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ip gizleme ve değiştirme programlarıda gerek diye biliyorum .facebookta bi grup var deepweb tr diye birsürü şey atıyorla inandırıcı onlardan merak edip sormuştum. sen hiç girdin mi ? :S(rage questionz)

Üye
9 HİZMET YILI
Buraya nasıl erişim sağlıyor isen Deep Web e de kolaylıkla girebilirsin ben genellikle release gruplarının takibi amacıyla girmiştim son olarak yorumumu alıntılayarak bahsettiğiniz şeyler tamamen hurafeden ibarettir sizin herhangi bir değişiklik yapmanızın hiçbir önemi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...