İnceleme DeepWeb Simulator: Prologue

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
:yazı:

Merhaba Dostlar, sizlere steam de ilgimi çeken ücretsiz deneyebilceğiniz bir oyundan bahsedeceğim.Deep web simülatörü gelecek vaat eden bir oyun. Erken erişimde olmasına rağmen, bu oyun beni gerçekten etkiledi. Grafikler harika, atmosfer sürükleyici ve oynanış akıcı. Geliştiriciler oyuncuların geri bildirimlerini dikkate alıyor. Bazı küçük hatalar ve optimizasyon sorunları var, ancak bu erken erişim için normal. Genel olarak, tam sürüm için sabırsızlanıyorum ve şimdiden saatlerce eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Şiddetle tavsiye ederim.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

image (21).png

DeepWeb Simulator, dark web üzerinde yasadışı ticareti simüle eden bir oyundur. Oyuncular kendi suç imparatorluklarını kurmak için reklam verebilir, gizli mesaj alışverişinde bulunabilir ve tekrar tekrar yasadışı uyuşturucu ve diğer kaçak malları satabilirler. Bir sipariş alındığında, oyuncular envanterlerinden malları hazırlamalı ve bunları belirtilen yerlere veya doğrudan alıcılara teslim etmelidir. Doğasında var olan riskler ve tehlikeler nedeniyle, oyuncular yetkililer tarafından tutuklanmaktan kaçınmak için dikkatli davranmalıdır.

:resim:

image (19).png
image (20).png

Oyuna başladıktan sonra, başlık ekranında bilgisayar korsanlığı saldırıları, silah kaçakçılığı ve sahte para üretimi gibi yeni yasadışı görevler de dahil olmak üzere gelecekteki güncellemelerin bir yol haritası görüntülenir
Gameplay videosu bırakıyorum;

:video:

Son düzenleme:
🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Oyun bilgisayar meraklısı insanlar için gerçekten ilgi çekici olabilir. Bilmediğim için soruyorum Türkçe dil desteği mevcut mu ?

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
Hoşuma gitti valla oynanır.

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Oyunu oynadım hap alıp farklı noktalardaki müşterilere bırakıyorsun gelişme yok tek yaptığın iş bu bunları pazarlayıp satmak gelen para ile bir şey alıyor musun onu bulamadım bile polisler var şehrin içinde sürekli durduruyorlar kaçsan bile peşindeler gördükleri yerde yakalıyorlar demonun demosu olmuş bu kazandığın parayla yeni bir ev yeni bilgisayar ya da başka şeyler alınabilir ve evin kapısı neden içe doğru açılıyor a :lolnad:

1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Oyunu oynadım hap alıp farklı noktalardaki müşterilere bırakıyorsun gelişme yok tek yaptığın iş bu bunları pazarlayıp satmak gelen para ile bir şey alıyor musun onu bulamadım bile polisler var şehrin içinde sürekli durduruyorlar kaçsan bile peşindeler gördükleri yerde yakalıyorlar demonun demosu olmuş bu kazandığın parayla yeni bir ev yeni bilgisayar ya da başka şeyler alınabilir ve evin kapısı neden içe doğru açılıyor a :lolnad:

Evet dostum, kısacası torbacı oyunu. Henüz beta da olduğu için sorunlar var bunları konu içersinde belirtmiştim ama tam sürüm çıkış yaptığı zaman can sıkıntısın da oynanabilir bir oyun olcağını düşünüyorum, benim hoşuma gitti.Basit bir arayüzü var öğretici modu ile rahat kavrıyorsunuz.

Son düzenleme:
🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Evet dostum, kısacası torbacı oyunu. Henüz beta da olduğu için sorunlar var bunları konu içersinde belirtmiştim ama tam sürüm çıkış yaptığı zaman can sıkıntısın da oynanabilir bir oyun olcağını düşünüyorum, benim hoşuma gitti.Basit bir arayüzü var öğretici modu ile rahat kavrıyorsunuz.
Orası öyle basit arayüz oyun kolay ama deep web değil de deep kargocu daha uygun olur .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...