Süper Üye
vallaha dostum benımde canım atk ettı tarıf etmekten ınsallah konu dogru yerdedır bu ara mımlıyımbu kapatamayan arkadaşlara çok yardımcı olucak dün akşam ne denediyse kapatamayan bir arkadaş vardı inşallah görür de yardım alır emeğine sağlık
aynen dostum ne zmn ıstersen aynı yontemle ac yesıl yansınistediğimiz zaman geri açabilir miyiz
denemyı bosvvver kapatt gıtsınTonlarca insan var defenderi kökten kapatamayan, eline sağlık kardeşim. Akşam deneme amaçlı indireyim
dene bakalım bı sen bunun yaptıgı ısı manuel olarak yapmıssındırben nasıl yaptıysam defenderi komple kappatım daha açamıyorum yani girmiyor güvenliğe bunla aççılırmı ?
tamam deniyorum aslında bir yandan iyi proplemi olmuyor uğraşmıyorum ama virüs bulaşırsa sıkıntı olmasın diye yapıcamdene bakalım bı sen bunun yaptıgı ısı manuel olarak yapmıssındırbı dene bakalım actıgında program kırmızı yanacak sana tıkla etkınlestır yesıle donerse acmıssın demektır
istediğin zaman açarısnne zaman geri açabilecez ?
aslında aynı ama ıcerısınde guncellıyor kendınıDefender 1.6 yla aynı gibi
ne zmn ıstersen ac dostumne zaman geri açabilecez ?
isinize yarar umarim herkese destek olmaya calisiyorum elimden geldiginceallah razı olsun bu lanet şeyi kapatabilcez artık
ben hicbir zaman olamadim dostum defender sadece kendi cikarlarini savunuyor bence virusle bir alaksi yok daha iyi bir anti virus bana kalirssa chomar var ben kapattim chomer kurdum pc ye tabikide tercih meselesiBen aslında gayet memnunum kendisinden. Yine de lazım olursa diye indireyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?