- Yasaklandı
-
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
hocam ben onu denedim üstte belirtiğim gibi microsofta bile başvurdum fakat bir sonuç alamadım (linkleri çalışmıyor hocamHocam sorununu biraz ben araştırdım şöyle birşey buldumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyetkililer 2 farklı yöntem sunmuş.
hocam yine mi siz o bilgisayarı atın bencehocam ben onu denedim üstte belirtiğim gibi microsofta bile başvurdum fakat bir sonuç alamadım (linkleri çalışmıyor hocam)
hocam siz Windows defenderi güncellemeyi bırakın ben orda hizmeti başlatın butonundan başka birşeye tıklayamıyorumhocam yine mi siz o bilgisayarı atın bencebu arada ikinci linki çalışıyor orda birkaç anlatmış ama sizin pc tabiki özel üretim
Diyecek birşey bulamadım hocam Windows 7'ye tekrardan geçmeyi düşünüyor musunuz bence en ideali o gider bilgisayarınızahocam siz Windows defenderi güncellemeyi bırakın ben orda hizmeti başlatın butonundan başka birşeye tıklayamıyorumbirde dolar bu kadar artmışken hayatta yeni bilgisayar alamam
öylede bence modlanmış Windows 10 yüklemek daha uygun olacaktır hocamDiyecek birşey bulamadım hocam Windows 7'ye tekrardan geçmeyi düşünüyor musunuz bence en ideali o gider bilgisayarınıza
Sistem bilgilerinizi inceledim win 10 bilgisayarı yavaşlatır ve kasma yapabilir ondan dolayı 7 önerdimöylede bence modlanmış Windows 10 yüklemek daha uygun olacaktır hocam
hocam anlamadınız galiba modlanmış Windows 10 diyorum youtubeye Modlanmış Windows 10 indir yazın hocam karşınıza çıkacaktırSistem bilgilerinizi inceledim win 10 bilgisayarı yavaşlatır ve kasma yapabilir ondan dolayı 7 önerdim
ya bi sen doğru yorum yaptın yaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?