28 Ocak 2021 #1 GAARA Sabaku No Gaara Süper Üye Katılım 16 Şub 2016 Mesajlar 601 Çözümler 2 Tepki puanı 41 Ödüller 9 Yaş 23 10 HİZMET YILI sanırım bir şekilde sildim ama açılmıyor defender yeniden başlatsamda düzelmiyor yardım edecek var mı ? ytes ile virüsü sildim fakat defender açılmıyor
sanırım bir şekilde sildim ama açılmıyor defender yeniden başlatsamda düzelmiyor yardım edecek var mı ? ytes ile virüsü sildim fakat defender açılmıyor
28 Ocak 2021 #2 ogo O Onaylı Üye Katılım 31 May 2019 Mesajlar 63 Tepki puanı 6 Ödüller 4 Yaş 32 7 HİZMET YILI Başlat >> Denetim Masası >> Yönetimsel Araçlar >> Hizmet >> Windows defender. Bu adamı takip edip hizmetlerden aktif etmeyi dener misin?
Başlat >> Denetim Masası >> Yönetimsel Araçlar >> Hizmet >> Windows defender. Bu adamı takip edip hizmetlerden aktif etmeyi dener misin?
28 Ocak 2021 Konuyu başlatan #3 GAARA Sabaku No Gaara Süper Üye Katılım 16 Şub 2016 Mesajlar 601 Çözümler 2 Tepki puanı 41 Ödüller 9 Yaş 23 10 HİZMET YILI ogo' Alıntı: Başlat >> Denetim Masası >> Yönetimsel Araçlar >> Hizmet >> Windows defender. Bu adamı takip edip hizmetlerden aktif etmeyi dener misin? Genişletmek için tıklayın ... zaten çalışıyor gözüküyor
ogo' Alıntı: Başlat >> Denetim Masası >> Yönetimsel Araçlar >> Hizmet >> Windows defender. Bu adamı takip edip hizmetlerden aktif etmeyi dener misin? Genişletmek için tıklayın ... zaten çalışıyor gözüküyor
29 Ocak 2021 Yasaklandı #4 LastByte CheatZ L Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır Banlı Üye Katılım 16 May 2019 Mesajlar 1,073 Çözümler 8 Tepki puanı 204 Ödüller 4 Yaş 24 7 HİZMET YILI regediti açın HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsDefender klasörüne tıklayın orda "Disable AntiSpyware" değeri olacaktır o değeri silin eğer bu işe yaramıyorsa şu videodan deneyin
regediti açın HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsDefender klasörüne tıklayın orda "Disable AntiSpyware" değeri olacaktır o değeri silin eğer bu işe yaramıyorsa şu videodan deneyin