inşallah tez zmanda düzelir ve mesleğini eline alırsın dostum temennim budur20 yaşındayım hukuk öprecisiyim okul olmadığı tamamen boşum 2 sene sonra mezun olabilirsem olcamistanbul üniversitesi hukuk
önce sağlık olsun diyelim dostum inan iş güç hepsi düzelir ama saglık nolursa olsun düzelmeye biliryaş 25 yazılımcıyım fakat su aralar işe gidemiyoruz malum
hoşgeldin dostum benim de fazla bir mazim yok ama sevdim burayı açıkcası herşeyin olduğu bir yer bilgi var kullanan insanlar da var o da mutlu edıyor ınsanıyaş 21 elektronikciyim kendi işimi yapıyorum buraya yeni katıldım ama geç olsunda güç olmasın diyelim trabzonluyum
İzmir çok güzel yer dostum inşallah okulunu da en kısa yoldan çabukca bitirisin rust fazla sevemedim18 yaşındayım 12.sınıf bilişim öğrencisiyim izmirde yaşıyorum iyi rust oyuncusuyum
iyi forumlar abi hoşgeldin29 yaşındayım kendi çapımda bakliyat dükkanım var iyi forumlar
aynen dostum sevdim buraları muhabbet sohbet bilgi desen hat safadainşallah tez zmanda düzelir ve mesleğini eline alırsın dostum temennim budur
Post automatically merged:
önce sağlık olsun diyelim dostum inan iş güç hepsi düzelir ama saglık nolursa olsun düzelmeye bilir
Post automatically merged:
hoşgeldin dostum benim de fazla bir mazim yok ama sevdim burayı açıkcası herşeyin olduğu bir yer bilgi var kullanan insanlar da var o da mutlu edıyor ınsanı
valla ne yalan söyleyim hile için geldim ama burası sarıyor insanı boş boş oturuyoruz satenaynen dostum sevdim buraları muhabbet sohbet bilgi desen hat safada
yaş 21 öğrenciyim ve mezun olana kadar fakirliğe mahkumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?