Yeni hesap kurup profil oluşturmazsan öyle oluyor fakat Legit oynuyorsan çok ilgi çeker Rage oynuyorsan da zaten Owerwatch tarafından yasaklama alacaksınArkadaşlar dün cs oynarken bır hıle geldı takımımıza herseyıde bellı olacak derecede acmıstı aımbot wallhack hepsını kuıllanıyordu blelıydı yanı reportlamak ıstedımızdede steam profılı yoktur dıyordu adamın steam profılıne bakınca steam profılı bıldıgın yoktu arkadaslar bu mumkunmu sadece bende olmadı takımdakılerdede yoktu ve mumkunse memoryhackers coderlerı yapabılırmı ban yermıyız kaliteli birşeye benzıyordu .
ben pubgdede başima geldi bız ona çin hilesi dıyoruz adami repleydende ızleyemıyorsun tam oraya geldıgında oyun hata vrıyor çok ıyı hıle sana bir sıte önercegım o orda var özelden yaz knkaArkadaşlar dün cs oynarken bır hıle geldı takımımıza herseyıde bellı olacak derecede acmıstı aımbot wallhack hepsını kuıllanıyordu blelıydı yanı reportlamak ıstedımızdede steam profılı yoktur dıyordu adamın steam profılıne bakınca steam profılı bıldıgın yoktu arkadaslar bu mumkunmu sadece bende olmadı takımdakılerdede yoktu ve mumkunse memoryhackers coderlerı yapabılırmı ban yermıyız kaliteli birşeye benzıyordu .
reportlayamıyorsun ıste knk sorun ordaban yer yinede knk reportlarsan
ben yiğeceğini düşünmüyorum ama genede efso hileban yer yinede knk reportlarsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?