Ne yapmak istediğine bağlı. Sen ne yapmak istediğini düşünüp karar verdin mi?Bende photoshopa başlamak istiyorumda video önerirmisiniz ?
Ne yapmak istediğine bağlı. Sen ne yapmak istediğini düşünüp karar verdin mi?
İlk tavsiye olarak photoshopun temelini öğren kesme kopyalama ve katmanlar vs. Sonra logo tarzı şeyleri googleda aratarak kendi kendine çalmaya çalışİmza , logo ws
Kendi kendine çalmaya çalış xDİlk tavsiye olarak photoshopun temelini öğren kesme kopyalama ve katmanlar vs. Sonra logo tarzı şeyleri googleda aratarak kendi kendine çalmaya çalış
İlk tavsiye olarak photoshopun temelini öğren kesme kopyalama ve katmanlar vs. Sonra logo tarzı şeyleri googleda aratarak kendi kendine çalmaya çalış
Video link paylaşırsan sevinirimİlk tavsiye olarak photoshopun temelini öğren kesme kopyalama ve katmanlar vs. Sonra logo tarzı şeyleri googleda aratarak kendi kendine çalmaya çalış
Dostum png durmuyor maalesef fakat görseli kullanabilirsin istediğin gibiHocam bunun pngsisini atabilirmisin bana iznin varsa bunu twitch about me bannerın sağ tarafına koysam uyarmı kuzenim GS'lı twitch e başladı ona about me logosu falan yapmaya çalışıyorum bunu kullansam olurmu izninle